Три виходи для Ради

Три виходи для Ради

Прийшли, побайдикували й розійшлися — таким учора вкотре був результат «роботи» Верховної Ради. Від початку фракція Партії регіонів пообіцяла повторити досвід попереднього дня й не брати участі в голосуванні за жодні законопроекти — аби надати коаліції можливість самостійно ухвалювати рішення і «таким чином продемонструвати, що коаліції не існує».

Європа за нас рада

Європа за нас рада

Поки її фракція блокувала трибуну Верховної Ради, лідерка БЮТ Юлія Тимошенко перебувала з одноденним візитом у Брюсселі. У «столиці» провідних європейських інституцій Прем’єр–міністр України зустрічалася з Генеральним секретарем Ради Євросоюзу, Високим представником зі спільної зовнішньої політики й політики безпеки Хав’єром Соланою та віце–президентом Європейської комісії Гюнтером Ферхойгеном, а також брала участь у саміті Європейської народної партії. І, зокрема, пояснила Європі, що блокування трибуни — це «задля збереження демократичної коаліції».

Старі гості в нову хату

Старі гості в нову хату

Інформаційне агентство УНІАН довірить розбудову свого телевізійного обличчя Віталієві Докаленку. Про створення телеканалу і ФМ–радіостанції у складі УНІАН повідомив головний редактор агентства Олександр Харченко.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Валентина Руденко: Влада — не собачий корм, їй не потрібні піар-кампанії

Валентина Руденко: Влада — не собачий корм, їй не потрібні піар-кампанії

Коли два роки тому Валентина Руденко — відомий режисер, людина, яка стояла біля витоків телеканалу «1+1», а на той час уже успішний піар–менеджер величезного російського медіа–холдингу «СТС» перейшла на роботу в секретаріат Президента України, багатьох її колег це здивувало. Інші логічно припустили, що на новій роботі Руденко займатиметься формуванням іміджу, а по суті — тим самим піаром Президента Віктора Ющенка, адже вона очолила навмисне створену комунікаційну службу СП. Однак згодом цю структуру було розформовано, а сама Валентина Степанівна, яка нині обіймає посаду радника глави держави, запевняє, що у владі піар просто недоречний — тут інші методи й цілі. При цьому робота в інформаційному напрямі у секретаріаті кипить і відзначається неабиякою напруженістю.

Позавчора, коли «УМ» розмовляла з Валентиною Руденко в її скромному кабінеті на Банковій, саме записували телевізійне звернення Президента до народу з нагоди Дня Конституції. Зйомки відбувалися надворі, і, як навмисне, у найвідповідальнішу мить почався дощ. «Ми так молилися, щоб він припинився, що небо нас почуло», — констатувала пані Валентина вже після того, як зітхнула з полегшенням. Але відпочити не вдалося — нашу розмову постійно переривали телефонні дзвінки. Депутати від «Народної самооборони» звинуватили голову СП Віктора Балогу у використанні службового авіатранспорту в особистих цілях, і Валентині Степанівні постійно доводилося комусь нагадувати: «У відповідь на такі закиди говорити треба тільки правду — ми ж знаємо, що Балога завжди в таких випадках за все платить»...

Король та його Прем’єр–міністр

Король та його Прем’єр–міністр

Луганський скульптор Ми­кола Шматько претензійно називає себе «королем мармуру». Попри свій вік — у серпні йому виповнюється 65, Шматько не втрачає надії домогтися визнання в української влади. Черговий крок на цьому шляху — вирізьблена в мармурі й представлена на суд публіки «Українська Аврора».

Янукович «підставив» американського кандидата?

Янукович «підставив» американського кандидата?

Через українського політика Віктора Януковича в американського кандидата у президенти від Республіканської партії Джона Маккейна виникли неприємності. А все тому, що свого часу лідер Партії регіонів найняв американських політтехнологів. Тепер американська преса закидає Маккейну те, що його найближчий соратник з його відома працював на політика, якого Білий дім тоді звинувачував у виборчих порушеннях і тиску на журналістів.

Всі статті рубрики