НОВИНИ ПЛЮС

20.06.2008

«Регіони» хочуть позачергово послухати Тимошенко

Партія регіонів вимагає скликати позачергову сесію Верховної Ради для заслуховування звіту уряду. Про це заявив, відкриваючи вчора засідання тіньового Кабміну, лідер ПР Віктор Янукович. За його словами, «Регіони» хотіли б, щоб звіт уряду відбувся в присутності Президента, «тому що та переписка, яка йде між Президентом і урядом, не дає можливості зрозуміти, на який результат може очікувати сьогодні суспільство».

Довгий ходитиме на допити довго?

Секретаря Київради Олеся Довгого викликали до Міністерства внутрішніх справ як свідка. Як повідомляє департамент зв’язків із громадськістю МВС, у провадженні Головного слідчого управління МВС перебуває кримінальна справа, порушена за статтею 296 Кримінального кодексу (хуліганство) за фактом бійки депутатів Київради у квітні 2006 року. Під час цього інциденту Довгий перебував у президії столичного «парламенту», а отже, був свідком тих подій.

Вийшовши з міністерства, секретар Київради повідомив журналістам: «Мене недвозначно попередили, що ходити сюди я буду під різними приводами доти, доки не зміню своєї публічної оцінки діяльності Юрія Луценка як міністра і як політика».

Кільчицька покинула Черновецького

Голова Київської міськдержадміністрації Леонід Черновецький звільнив свого заступника Ірену Кільчицьку. Про це з посиланням на джерело в мерії повідомляють «Українські новини». За інформацією агентства, Кільчицька, яка перебуває на останніх місяцях вагітності, написала заяву про звільнення за власним бажанням, яку мер учора підписав.