Заплатіть за газ, матимете воду

Заплатіть за газ, матимете воду

Донецьк, місто–мільйонер, залишився без гарячої води. У четвер в «Донецькміськтепломережі» офіційно підтвердили, що всі міські котельні опломбовані через заборгованість за газ, яка за опалювальний сезон 2007—2008 років зросла до 100,4 мільйона гривень. Донецькі тепловики після неодноразових попереджень отримали від компанії «Газ України» офіційне повідомлення про припинення подачі газу за підписом директора з питань роботи з теплогенеруючими компаніями «ГУ» Михайла Заславського.

Тріщать і валяться

Тріщать і валяться

У ніч на четвер, 22 травня, обвалилися два з трьох під’їздів житлового будинку №35 на вулиці Середній. П’ять помешкань впали повністю, три пошкоджені, а ще два — в аварійному стані. Один із мешканців зруйнованої квартири — 72–річний пенсіонер, що всупереч попередженням відмовився від евакуації, внаслідок обвалу зазнав травм і шпиталізований до міськлікарні №1.

Байкер із брандспойтом

Байкер із брандспойтом

Такий задум у Міністерстві з питань надзвичайних ситуацій «УМ» пояснили тим, що це дасть можливість рятувальникам швидко дістатися до місця НП, оминувши затори. Ще один «плюс», за словами головного еменесника країни Володимира Шандри, полягає в тому, що таким чином рятувальники зможуть, заздалегідь прибувши на місце пожежі, оцінити рівень і масштаби лиха та оперативно передати необхідну інформацію в пожежно–рятувальні частини.

Вивести! Не можна пролонгувати

Вивести! Не можна пролонгувати

У середу Рада нацбезпеки й оборони України прийняла рішення доручити Кабінету Міністрів у двомісячний термін ужити заходів для комплексної перевірки наслідків тимчасового перебування Чорноморського флоту РФ в Україні. Іншими словами, зважаючи на міждержавні домовленості про перебування іноземного флоту в Севастополі лише до 2017 року, Президент України Віктор Ющенко, який своїм указом ввів у дію рішення РНБО, дав доручення уряду провести аналіз багаторічного функціонування військової бази на території нашої держави. Адже з настанням часу «Ч» Україна має володіти інформацією, який спадок залишиться їй після відходу з Севастополя останнього російського корабля.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хто не встиг, Нацбанк не винен...

Хто не встиг, Нацбанк не винен...

Такої рішучості — за один вечір підсилити гривню одразу на 20 копійок, не повідомивши про свої плани навіть членів ради НБУ — від голови Нацбанку Володимира Стельмаха не очікував ніхто. Тільки вчора мала відбутися нарада, на якій планувалося розширити валютний коридор, але вже позавчора ввечері на сайті Нацбанку з’явилася сенсаційна інформація.Щоправда, вчора всі члени ради НБУ, крім Стельмаха, наклали вето на таке рішення. Тож рішення голови Нацбанку втратило чинність. Але проблема лишається.

Зійшлися на паті

Зійшлися на паті

Перемогу у відкритому архітектурному конкурсі на кращий ескіз пам’ятників гетьману України Івану Мазепі та королю Швеції Карлу XII полтавський міськвиконком днями віддав авторському колективу з Дніпропетровська у складі скульптора Володимира Наконечного (автора пам’ятника видатному досліднику української минувшини Дмитру Яворницькому. — Авт. ) та керівника архітектурної майстерні Олексія Козолупа.

Всі статті рубрики