Потяги готові до відпочинку. А ви?

Потяги готові до відпочинку. А ви?

«Укрзалізниця» активно готується до літнього сезону, який у залізничників розпочнеться 25 травня — саме тоді пасажиропотік суттєво збільшиться за рахунок відпусток та літніх канікул. Тож, аби догодити усім, залізничники вже готують 6148 «літніх» пасажирських вагонів, де в обов’язковому порядку перевіряють санітарно­технічний стан.

Голий крос

Голий крос

О 22.30 у ніч із четверга на п’ятницю біля львівської Ратуші зібралася величезна кількість людей. Гості та мешканці міста завмерли в очікуванні. За кілька хвилин перед приголомшеними глядачами постали оголені постаті сімох юнаків і однієї юнки.

Запливи в сільській амбулаторії

Запливи в сільській амбулаторії

Із природними водоймами, придатними для плавання, мальовничій Богородчанщині, південнозахідна частина якої вкрита горами, не пощастило. Територією району протікає лише швидкоплинна, зазвичай мілководна, але завжди небезпечна стрімкою течією та кам’янистим дном БистрицяСолотвинська, тому вчитися плавати юним богородчанцям ніде.

Золото Тузли

Золото Тузли

Про заснування медалі оголосила «Українська громада Севастополя». Як розповів «УМ» голова цієї громадської організації Мирослав Мамчак, ескіз медалі ще не готовий, але там має бути напис «Захиснику Тузли — вдячна Україна».

Всі статті рубрики