Як швидко час біжить!..

Як швидко час біжить!..

Сьогодні зранку головні магістралі української столиці надійно перекрили 4,5 тисячі правоохоронців — міліціонери, солдати внутрішніх військ та інші люди у формі. Таким чином силовики дбають про безпеку трьох тисяч делегатів престижного форуму, які прибули до міста над Дніпром із 62 країн світу.

Гостинці з... «душком»

Гостинці з... «душком»

Вантажівка з продуктовими наборами нібито від Блоку нинішнього мера Києва Леоніда Черновецького призначалася для розповсюдження серед електорату. А затримали її після того, як водій та експедитор на виїзді з Вишневого, передмістя столиці, вирішили поглянути, що саме перевозять.

Врятувати жабу

Врятувати жабу

Днями Київський зоопарк долучився до світової ініціативи, проведеної Всесвітньою асоціацією зоопарків і акваріумів, оголосивши 2008 рік Роком жаби.

УКОЛотнеча

УКОЛотнеча

Національна кампанія вакцинації проти кору та краснухи, яка вже встигла охопити понад 72 тисячі українських хлопців та дівчат, перебуває під загрозою. Причина — смертельний випадок, який трапився цього вівторка у Краматорську, що на Донеччині, та госпіталізація 18 школярів Краматорська, які відчули себе зле після планових уколів у передпліччя.

«Еліта-центр»: голодівка без альтернативи

«Еліта-центр»: голодівка без альтернативи

Головна вимога протестувальників та сама, що і кілька місяців тому, — забезпечити житлом жертв будівельної афери «ЕлітаЦентру», які опинилися на вулиці. «Три з половиною місяці тому ми припинили голодування, бо Президент пообіцяв що наше питання вирішать.

Всі статті рубрики