Багатодітні передовики

Багатодітні передовики

Учора в приміщенні Київської облдержадміністрації відбулася урочиста зустріч очільника області Віри Ульянченко з багатодітними матерями, яким, за указом Президента України Віктора Ющенка, присвоєно почесне звання «Мати–героїня». Нагороди за материнську самовідданість вручили 33 жінкам з Яготинського, Білоцерківського, Бориспільського і Кагарлицького районів.

Соска із самогонкою

Соска із самогонкою

Коли медики відділення реанімації Монастириської районної лікарні оглянули доставленого з села Високе хлопчика, котрому виповнилося всього рік і три місяці, шоковані були навіть лікарі з найбільшим стажем. У малюка, який перебував у стані коми, виявили сильну анемію, важке ураження печінки та головного мозку, часткове загнивання шкіри у складочках (через те, що дитину не купали і рідко міняли пелюшки). До того ж хлопчик майже втратив зір. Але ж 6 лютого 2007 року Степанко народився абсолютно здоровим! Та тільки з батьками йому не пощастило.

Тату, лежіть мовчки

Тату, лежіть мовчки

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Цю моторошну історію ще довго обговорюватимуть у селі Романівка Теребовлянського району на Тернопільщині.

Щеплення «з сюрпризом»

Щеплення «з сюрпризом»

Із 26 травня по 9 червня в Україні пройде кампанія з масової імунізації проти кору та краснухи, у ході якої планують вакцинувати 9 мільйонів українців віком від 15 до 29 років. Та вже сьогодні багато людей ставляться до ініціативи МОЗ із пересторогою — у всіх на вустах жахлива історія, що сталася днями на Донеччині.

Всі статті рубрики