...Та сонце устає на «Сході»!

...Та сонце устає на «Сході»!

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Цього року комісаріат Національної баскетбольної асоціації подарував свято під назвою «Зірковий уїк­енд» місту Новий Орлеан, яке найбільше постраждало від урагану «Катріна», повені й мародерів.

Не голами, так кулаками

Не голами, так кулаками

Позавчора київський «Сокіл» зіграв останній у цьому сезоні домашній матч у рамках регулярного чемпіонату російської вищої ліги. Надалі — аж до 9 березня — найкращий український клуб боротиметься тільки на виїзді, а перед своїми вболівальниками постане в тому разі, якщо захоче виступити у «плей–оф». До речі, ці матчі на виліт втрачають для киян значення не лише через паралельну зайнятість кістяка команди у збірній України на чемпіонаті світу. Річ у тім, що восени, швидше за все, у наших північних сусідів стартує новий турнір — чи то Континентальна хокейна ліга, чи Об’єднана російська. Учасників до неї (орієнтовно 24 клуби) залучатимуть не за результатами першолігових «плей–офів», а за бажанням та рівнем фінансової спроможності. Так, позавчора в готелі «Холідей Інн Сокольники» в Москві відбулася розширена нарада під прапором ОРХЛ, у якій взяли участь представники багатьох клубів, у тому числі й латвійської «Риги» і казахстанського «Бариса». Чи зможе приєднатися до великої когорти наш «Сокіл» — невідомо. Мабуть, таки ні.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Браво» і «ах»!

«Браво» і «ах»!

Шведський Остерзунд українська збірна залишила з гарним настроєм, приємними спогадами й пригорщею медалей. Цьогорічний улов наших біатлоністів (точніше, біатлоністок) — найкращий за останні дев’ять років: дві «бронзи» і командне «срібло».

Олена літає «не за Бубкою»

Олена літає «не за Бубкою»

Турнір «Зірки жердини», який щороку в середині лютого відбувається в Донецьку, має неабияку вагу в усьому спортивному світі. Адже тут, як правило, на сектор Палацу спорту «Дружба» виходять найсильніші стрибуни у світі. Звідси й вражаюча арифметика: за 18 турнірів, проведених у Донецьку, встановлено вісім найвищих світових досягнень! «Такої кількості світових рекордів не має у своєму літописі жоден із подібних турнірів, — відзначив напередодні чергового старту незмінний організатор змагань, уславлений рекордсмен, президент НОК України Сергій Бубка. — Я пам’ятаю свій вдалий стрибок у Мальме — там шведи побачили світовий рекорд уперше за 25 років. А донеччани мають змогу спостерігати це майже щороку».

Всі статті рубрики