Виплати надійдуть поштою

Виплати надійдуть поштою

Для надання компенсацій вкладникам Ощадного банку СРСР Міністерство фінансів перерахувало більше 400 мільйонів доларів. На вчора чотири мільйони громадян подали заявки і близько половини з них уже отримали кошти на свої поточні рахунки. «Громадянам уже нараховано 324 мільйони доларів», — повідомив голова Ощадного банку Анатолій Гулей під час звітної прес–конференції.

Тінь Звягільського

Тінь Звягільського

Рада орендарів сумновідомої копальні, де в результаті вибуху 18 листопада минулого року загинули понад сто гірників, минулого тижня прийняла відставку свого шефа Юхима Звягільського. Про це повідомляє донецький інтернет–сайт «Острів» із посиланням на джерело, близьке до менеджменту підприємства.

Як не втоплюся, то хоч увагу приверну!

Як не втоплюся, то хоч увагу приверну!

Трагікомічний випадок стався у селі Жолоби Кременецького району на Тернопільщині. Коли співробітники районного управління МНС приїхали на терміновий виклик рятувати людину, яка впала у семиметровий колодязь неподалік власної хати, то з’ясувалося, що 58–річна пані Галина вже їм добре знайома.

Відчай сильніший за голод

Відчай сильніший за голод

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Учора, після двох днів голодування обдурених вкладників «Еліти–Центр», у 43–річної Валентини Черепанчук стався серцевий напад, проте вона відмовилася від госпіталізації. «Мені немає що втрачати, тому буду стояти до останнього», — заявила жінка.

З компенсаціями і «холодним» краном

З компенсаціями і «холодним» краном

Погрози керівництва «Дніпропетровських міських теплових мереж» відключити гарячу воду в оселях мешканців обласного центру виконано. Причиною стала кругленька сума заборгованості населення за теплопостачання, яка на листопад—грудень минулого року становила 116 мільйонів гривень.

«Сорокаградусний» фалос

«Сорокаградусний» фалос

Тут поруч із пляшками горілки звичної форми з’явилися й такі, що своїм зовнішнім виглядом нагадують продукцію «секс–шопів». За словами продавців, «ноу–хау» чернігівських виробників міцних напоїв у вигляді фалоса (варіант «чоловічої гордості». — Авт.) уже отримало певну популярність у любителів не стільки випити, скільки оригінальних сувенірів.

До Будапешта? – Завертай!

До Будапешта? – Завертай!

Єдиний міжнародний потяг, який курсує до Угорщини через Україну, №15 «Москва—Будапешт», уже три дні поспіль завертають із кордону до Чопа на Закарпатті. Угорські залізничники, які з минулої п’ятниці оголосили загальнонаціональний страйк, не приймають потяг на територію Угорщини. Електричку «Чоп—Захонь», якою можна було перетнути кордон безпосередньо із Закарпаття, теж не пропускають. Натомість «товарняки» вільно, як і раніше, проходять через кордон.

І з «найбезпечнішим» буває

І з «найбезпечнішим» буває

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Позавчора ввечері в Карельському провулку Дніпровського району столиці зіштовхнулися два трамваї.

Крадуть як у Києві

Крадуть як у Києві

Столична вакханалія на ринку землі потроху охоплює всю Україну. «УМ» уже писала, що не став винятком і Кіровоград, де народні обранці міськради проголосували за виділення в оренду 500 гектарів землі, з яких половина ділянок — зелені насадження та паркова зона міста вартістю 30 мільйонів доларів. Протест на рішення сесії одразу ж подала прокуратура, а згодом з’явилася і кримінальна справа щодо шахрайського заволодіння наділами.

Черновецький відповість за наїзд?

Черновецький відповість за наїзд?

У справі про ДТП за участю теперішнього столичного мера Леоніда Черновецького, в якому загинула людина, буде призначена додаткова експертиза . Про це повідомив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко під час робочої поїздки до Кіровограда, передає УНІАН. «Ми проведемо повторну експертизу. Якщо підтвердиться факт, що людина була збита в спину, то, звичайно, це зов­сім по–іншому повернеться для людини, яка сиділа за кермом», — сказав міністр.

Рятуйте клишоногого!

Рятуйте клишоногого!

Загратований ящик із твариною стоїть на території розореного сільськогосподарського підприємства в селі Киселівка. Фермер і власник Микола Гудименко завів ведмедя для власної втіхи кілька років тому. Але приблизно рік тому покинув усе й подався до Києва. Ошукані працівники господарства з часом перестали годувати клишоногого. А місцеві жителі хижого велетня бояться — свого часу він уже покалічив чоловіка та жінку, які з п’яних очей полізли до клітки. Жінці він обгриз руку, чоловіку — ногу. Незважаючи на це, у двір, де стоїть клітка зі звіром, може зайти будь–хто: ворота зламані і лежать просто на землі.

Всі статті рубрики