У теплі легко в атаку ходити

У теплі легко в атаку ходити

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Юлія Тимошенко рішуче налаштована прибрати скандального посередника «Росукренерго» з газового ринку України. При цьому Прем’єр–міністр заявляє, що її позицію поділяють і в інших органах влади. На прес–конференції в суботу Тимошенко повідомила, що Рада національної безпеки й оборони напередодні на своєму засіданні вирішила відмовитися від послуг «Росукренерго» та інших посередників, «які є неефективними й руйнівними», і перейти на прямі контракти.

СОТ увімкнув секундомір

СОТ увімкнув секундомір

Сьогодні, рівно о 17.15 за київським часом, у швейцарському місті Женева відбудеться подія, до якої наша держава готувалася впродовж останніх п’ятнадцяти років: на засіданні генеральної ради Світової організації торгівлі підпишуть протокол про вступ України до СОТ. На церемонію погодився прибути Президент Віктор Ющенко.

Отруйна правда

Отруйна правда

Українська Генеральна прокуратура незадоволена відповіддю російських колег на запит у справі про отруєння Віктора Ющенка, тому направила їм повторне клопотання. «У Росії на рівні виконавців досить поверхово підійшли до виконання нашого доручення. Нами чітко зафіксовано наявність у них, у Санкт–Петербурзі, потрібної нам формули діоксину, — розповів у інтерв’ю газеті «Коммєрсант–Україна» заступник Генпрокурора Микола Голомша. — Ми знаємо ділові стосунки виробника, де він виготовлявся, в яких точках, у тому числі в Україні». Тому, пояснив Голомша, українське відомство звернулося до росіян із проханням «загострити увагу на цьому».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Володимир Ар’єв: На кожного Тедеєва знайдеться свій Кендзьор

Володимир Ар’єв: На кожного Тедеєва знайдеться свій Кендзьор

Ніхто нічого не скасовував: сьогодні вранці має відкритися ІІ сесія Верховної Ради VІ скликання. За Конституцією, веснянолітня сесія розпочинається у перший вівторок лютого. Курйоз урочистого дня полягає в тому, що досі незакритою є попередня сесія. Як писала «УМ», спікер парламенту Арсеній Яценюк не зміг оголосити про завершення сесії через блокаду трибуни. Відтак, як жартує один із попередників Яценюка Володимир Литвин, сьогодні в парламенті, можливо, доведеться двічі співати гімн: за фініш попередньої сесії і за старт майбутньої.

Всі статті рубрики