Стукнуті дошкою по голові

Стукнуті дошкою по голові

Коли Віктор Ющенко був в опозиції, то любив ілюструвати дії кучмівського режиму таким порівнянням: «Ми граємо в шахи, а проти нас — у «Чапаєва». Віктор Янукович, як відомо, любить усе за Ющенком і «помаранчевими» повторювати, хоч інколи це й виглядає відвертим фарсом. От і тепер, вимушено подавшись в опозиціонери, Янукович теж згадав про шахи. Щоправда, вдосконаливши сентенцію на свій манер. «Друзі мені кажуть: ви намагаєтеся грати в шахи з опонентами, а вони беруть дошку від цих шахів і б’ють вас по голові», — поскаржився лідер Партії регіонів в інтерв’ю телеканалу «Інтер». І пообіцяв: «Ми на це звернемо увагу. Наші дії будуть адекватними діям влади».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Хочу від вас почути все»

«Хочу від вас почути все»

Свій перший робочий візит вдруге Прем’єр–міністр Юлія Тимошенко здійснила в Донецьк. А точніше — на багатостраждальну шахту ім. Засядька, де в листопаді–грудні три підземні вибухи забрали життя 106 гірників. Буквально напередодні приїзду леді Ю тут трапилися дві неоднозначні події. У п’ятницю під час ретельного обстеження підземних виробок було знайдено тіло одного з десяти шахтарів, пошуки яких тривають уже більше місяця. А в ніч із суботи на неділю на кілометровій глибині внаслідок порушення правил безпеки знову загинув гірник.

У кого «зуб» на кримського спікера?

У кого «зуб» на кримського спікера?

Передісторія цих судових розбирань така. Під час останніх виборчих перегонів спікер Верховної Ради Криму від Партії регіонів Анатолій Гриценко у заяві для ЗМІ оприлюднив як доконаний факт «наявність» у першого заступника керівника президентського представництва Валерія Пробий–Голови 60 соток землі поблизу Алушти вартістю 600 тисяч доларів. Гриценко вбачав у цьому очевидний прояв корупції. Невдовзі майже те саме на одній із прес–конференції повторив і заступник голови ВР АРК Сергій Цеков. Захищаючи честь мундира, представництво саме ініціювало перевірку Пробий–Голови з боку прокуратури, СБУ та Держземінспекції Криму. Ці інстанції не встановили в діях Валерія Пробий–Голови порушень чинного законодавства і взагалі не виявили земельної ділянки у 60 соток на березі моря.

Чим вище злетиш...

Чим вище злетиш...

Колишньому міністрові транспорту і зв’язку Миколі Рудьковському пред’явлено обвинувачення у розтраті державних коштів у особливо великих розмірах. Ідеться про політ у Париж і назад чартерним рейсом 9—12 червня, який був проплачений із державного бюджету. Обвинувачення пред’явила київська міська прокуратура 21 грудня. Рудьковський особисто був присутній під час цієї процедури.

Здрастуйте, я ваша тітка!

Здрастуйте, я ваша тітка!

Ані Віктор Ющенко, ані будь–який інший політик давно не дивував аж так сильно. Учора, коли кореспондент «УМ» зателефонував до політолога Максима Стріхи з проханням дати коментар, той відповів: «Ви знаєте, перш ніж повідомити мені цю новину, вам треба було попередити, щоб я сів у крісло. Бо я ж і впасти міг».

Всі статті рубрики