Довгожданий Енріке

Довгожданий Енріке

Причиною непунктуальності Енріке Іглесіаса, який у Києві встановив своєрідний рекорд із запізнюваності, став занадто щільний графік його всесвітнього турне. Волею своїх продюсерів Іглесіасмолодший мотається світом у стилі «Фігаро тут, Фігаро там», пропагуючи новий альбом INSOMNIAC («Безсоння»).

Туркменсько-російський шейк

Туркменсько-російський шейк

ВАТ «Газпром» (Росія) домовився з Туркменістаном про підвищення ціни на імпортний газ до 130 доларів США за тисячу кубічних метрів у першій половині наступного року і до 150 доларів — у другому півріччі 2008 року, повідомляє УНІАН.

Непримиренний

Непримиренний

Акт відчаю й водночас мужності, який 5 листопада 1968 року вчинив Василь Макух, так довго замовчувався, що навіть після здобуття Україною Незалежності так і залишився в тіні.

Захищати повинен патріот!

Захищати повинен патріот!

«Ми повинні мати сучасну європейську армію. Останній призов — це осінній призов 2009 року. Далі ми повинні твердо сказати про реалізацію проекту «Контрактна армія», що передбачає наша доктрина», — зазначив глава держави.

Затягуйте паски до Різдва

Затягуйте паски до Різдва

Від учора м’яса та іншої скоромної їжі на столах українців, які слідкують за церковним календарем, має поменшати. Шеститижневий і досить суворий Пилипівський піст триватиме аж до Різдва.

Всі статті рубрики