Ти і я, і ми з тобою

Ти і я, і ми з тобою

Поки що головний ворог робочої групи, яка має завдання розкрутити корбу Верховної Ради VI скликання, — це кворум. На засідання збирається або половина членів групи, а якщо й більшість – то непереконлива й нетривка. От і вчорашнє засідання робочої групи тривало якихось 20 хвилин.

Буденне свято революції

Буденне свято революції

Традиційні для свят з ідеологічним відтінком протистояння і сутички на вулицях столиці, схоже, людей просто втомили. Сьомого листопада — 90–ту річницю для кого Жовтневої революції, а для кого більшовицького перевороту в Петрограді, — проводити свої акції на майдані Незалежності збиралися і комуністи, і Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Проте напередодні Окружний адміністративний суд закрив головну площу для обох сторін. Тож учора ще зранку міліція перегородила щитами і кордонами вже далекі підходи до майдану Незалежності. «Марш лівих сил» мусив обмежитися вулицею Грушевського, а націонал–патріоти зі «Свободи» та УНСО провели вранці на Михайлівській площі інформаційний пікет про злочини комунізму і поставили у Михайлівському соборі свічки за жертв комуністичної диктатури.

Кличко чи Черновецький?

Кличко чи Черновецький?

Якби вибори мера Києва відбулися найближчої неділі, 70,5% киян взяли б у них участь. Про це свідчать результати опитування дослідницької компанії «Інтерсоціосистема», повідомляє УНІАН. Не хочуть брати участі у голосуванні 19,4% респондентів, а 10,1% ще не знають, чи скористаються своїм виборчим правом.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Біле серед Чорного

Біле серед Чорного

Крайнім пунктом робочої поїздки Президента Віктора Ющенка на Одещину позавчора ввечері стало селище Біле на острові Зміїний, що віднедавна набуло статусу адміністративної території придунайського містечка Вилкове. 45 хвилин перельоту геліокоптером з Одеси — і глава держави вперше ступив на єдиний український острів. Ющенка супроводжували колишній голова Одеської облдержадміністрації Іван Плачков, який тепер став радником Президента, та новий «губернатор» Микола Сердюк.

Всі статті рубрики