Нудота. Володимир Литвин

Нудота. Володимир Литвин

Володимиру Литвину зле. Голову Верховної Ради IV скликання нудить, причому так сильно, що на участь у новій «спікеріаді» вже немає ні сил, ні бажання. Тому цього разу Володимир Михайлович у спікери вирішив не балотуватися. Сам Литвин упевнений, що цей парламент буде перехідним і проіснує максимум півтора року — до того часу, коли перед наступними президентськими виборами відбудеться нове перегрупування сил і, відповідно, ще один розпуск ВР. Але пояснення у Володимира Михайловича загалом багатогранні.

Сесію «розМОРОЗять»

Сесію «розМОРОЗять»

Відповідь на запитання, коли розпочнуться засідання нової, обраної на позачергових виборах 30 вересня Верховної Ради, цікавить не лише виборців, а й самих народних депутатів. Щоправда, ще не всі вони отримали депутатські посвідчення — на вчорашній ранок ЦВК зареєструвала 208 парламентаріїв. Але процес триває, і, як повідомляє прес–служба ВР, уже сьогодні о 15.00 розпочнеться засідання підготовчої депутатської групи, яка готуватиме пропозиції щодо організації та проведення пленарних засідань першої сесії парламенту. Власне, саме сьогодні вичерпується термін, протягом якого, згідно з регламентом Ради, її Голова повинен скликати цю робочу групу на перше засідання.

Підсумки конкурсу «Вибори–2007»

Підсумки  конкурсу «Вибори–2007»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Сьогодні ми публікуємо результати конкурсу прогнозистів «Вибори–2007», оголошеного в «УМ» від 25 вересня. У змаганні «нострадамусів» узяли участь майже три сотні читачів нашої газети з усіх регіонів України, які захотіли перевірити свою здатність передбачити результати дострокових виборів до Верховної Ради 30 вересня.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Постколоніальний синдром

Постколоніальний синдром

Четверте листопада стало ще однією датою календаря, коли в Україні стикаються лобами проросійські активісти та українські патріоти. У Росії ця днина відзначається як «день народної єдності» — річниця народного повстання під проводом Мініна та Пожарського, яке в 1612 році визволило Москву від поляків. Але з самого початку цей день став приводом для виступів насамперед відверто шовіністичних, праворадикальних та ксенофобських організацій. Тож навіть у Росії до учасників акцій 4 листопада ставляться більш ніж насторожено — для них характерне скидання рук у нацистському вітанні. Прапори на маніфестаціях — триколори, але — чорно–жовто–білі. Незрозуміло, чому українська влада толерує вуличні акції з нагоди цього «свята», адже його гасла фактично спрямовані на знищення державності України та відновлення Російської імперії.

Всі статті рубрики