НОВИНИ ПЛЮС

06.11.2007

«Мудрий» — за автомобілі

Президент Віктор Ющенко нагородив депутата Верховної Ради V скликання від Блоку Тимошенко, почесного президента автомобільної корпорації «Укравто» Таріела Васадзе орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня. Як сказано у відповідному указі Президента, нагороду Васадзе отримав «за визначний особистий внесок у розвиток вітчизняного автомобілебудування, багаторічну плідну громадсько–політичну діяльність».

Плачкова прилаштували

Віктор Ющенко своїм указом призначив екс–голову Одеської обласної держадміністрації Івана Плачкова радником Президента. Нагадаємо, 1 листопада глава держави звільнив Плачкова з посади голови Одеської облдержадміністрації.

Комуністи і «Свобода» знов зустрінуться на майдані?

Київська міська держадміністрація сподівається, що їй вдасться домовитися з представниками лівих і правих сил про перенесення їхніх акцій 7 листопада (річниця Жовтневої революції 1917–го) з майдану Незалежності на інші площі столиці.

Як повідомляє «Інтерфакс–Україна» із посиланням на начальника Головного управління внутрішньої політики КМДА Віктора Гончарука, станом на ранок понеділка до столичної мерії надійшли заявки на проведення 7 листопада на майдані Незалежності акцій від трьох політичних сил — Компартії, Соцпартії і Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Якщо політичні сили не погодяться перенести заходи з майдану, міська влада звернеться до суду.

Вперед, до світлого минулого!

Компартія України готова виступити організатором установчої конференції зі створення сучасного Комінтерну. Про це заявив другий секретар ЦК КПУ, народний депутат Ігор Алексєєв у Мінську на міжнародній зустрічі комуністичних і робочих партій. Як повідомляє прес–служба КПУ, в зустрічі взяли участь представники 69 лівих партій із 62 країн Європи, Африки, Азії, Америки, Австралії. З вітанням до учасників і гостей наради звернувся президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко.