«Якби я бив Султана...»

«Якби я бив Султана...»

Найближчої суботи Міжнародна федерація боксу (IBF) проводить два бої претендентів за право вийти на поєдинок проти чемпіона в суперважкій категорії — українця Володимира Кличка. В одному з цих своєрідних півфіналів зустрінуться росіянин Олександр Повєткін з американцем Крісом Бірдом, в іншому — двоє представників США: Келвін Брок та Едді Чемберс.

Мало бути грандом

Мало бути грандом

Фіналіст Ліги чемпіонів–2007, англійський «Ліверпуль», після трь­ох стартових турів набрав лише одне очко й посідає останнє місце у групі А. Позавчора команда Ра­фаеля Бенітеса програла в Стамбулі «Бешикташу». Український форвард гостей Андрій Воронін провів на полі весь матч, але голом так і не розродився, хоча «напівмоменти» й мав. А головним невдахою став фінський захисник «червоних» Самі Хююпя, який у першому таймі зрізав м’яч у власні ворота, а в другому — дозволив себе обійти молодому бразильцеві Бобо.

До «пенсіонерів» ще не доросли

До «пенсіонерів» ще не доросли

Три роки тому суперники вже зустрічалися у груповому турнірі: тоді італійці двічі обіграли український клуб — 4:0 і 1:0. Узагалі ж, із шести попередніх вояжів на Апенніни «Шахтар» привіз додому лише одне очко. До позавчорашньої зустрічі команди підійшли після прикрих поразок з рахунком 0:1 у чемпіонатах своїх країн.
Рідкісний випадок, але перед виїздом віце–чемпіонів України до Мілана всі шестеро футбольних фахівців, опитаних однією зі спортивних газет, пророкували однаковий рахунок майбутнього двобою — 1:1. Як бачимо, вгадали вони лише із кількістю м’ячів, забитих «Шахтарем».

«Україна» по–російськи, та й то з помилками

«Україна» по–російськи, та й то з помилками

Амбіції ТРК «Україна» — колишнього донецького обласного телебачення — загальновідомі: вибитися до числа провідних загальнонаціональних каналів. Власне, для цього канал, який належить Рінату Ахметову, і взяв собі таку претензійну назву. До речі, це з тієї ж «маніє–величної» серії, що й назва РСК «Олімпійський» для пересічного донецького стадіончика. Ну дуже вже хочеться донеччанам наздогнати столичний рівень. Але якби ж то якість наповнення підтягувалася до пишномовних назв! Із цим у донеччан проблеми.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики