ХРОНІКА

26.10.2007

Хокей

Тренерський штаб збірної України на чолі з Володимиром Голубовичем оголосив імена гравців, викликаних на перший у новому сезоні тренувальний збір. У списку — 4 воротарі, 12 захисників і 18 нападаючих, у тому числі наші легіонери з чемпіонатів Білорусі й Росії. З 4–го по 6 листопада хокеїсти пройдуть медичний огляд, проведуть командне зібрання, а 7–8 листопада тренуватимуться на льодовій ковзанці «Термінал» у Броварах.

Теніс

У першому колі парного розряду турніру серії WTA в Лінці сестри Олена й Катерина Бондаренко переграли російський дует Кириленко/Весніна — 7:6, 6:2.

Баскетбол

Федерація баскетболу України оприлюднила офіційну заяву, в якій ідеться про те, що в першому турі змагань у вищій лізі національної першості (друга після суперліги) одна з команд спробувала підкупити суддів із метою впливу на результат матчу. ФБУ зробила попередження керівництву цього неназваного клубу й погрожує в разі повторення будь–якої спроби тиску або впливу на суддів застосовувати більш суворі заходи аж до дискваліфікації команди.