Масова пожежа в гаманцях

Масова пожежа в гаманцях

Укладаючи бюджет нинішнього року, «антикризовий» уряд пообіцяв: інфляція не буде більшою за 7,5%. Нині вже стало очевидно — наші гроші знецінюватимуться значно більшими темпами. За дев’ять місяців маємо вже 8,6%, а яку цифру отримаємо наприкінці року — запитання до експертів та аналітиків. Утім навіть урядові джерела підтверджують, що вона буде двозначною. А незалежні фахівці прогнозують щонайменше 14%. Але найгірше, що деякі економісти стверджують: якщо оперативно не усунути причини такої ситуації, країна може знову наблизитися до гіперінфляції, коли ціна основних продуктів зростає майже щодня, а єдиним засобом накопичення в країні стає долар або євро.

Нові керівники для Галичини

Нові керівники для Галичини

За підсумками «виступу» президентського блоку на виборах ухвалено перші серйозні кадрові рішення. Найбільше «Наша Україна» втратила на Івано–Франківщині. Тож учора глава секретаріату Президента Віктор Ба­лога за дорученням Віктора Ющенка представив івано–франківській еліті нового — сьомого за часи незалежності — зверхника виконавчої влади в області. Ним став успішний 36–річний мер курортного міста Яремче, уродженець гірської Ворохти, «нашоукраїнець» Микола Палійчук. Новопризначений «губернатор» наразі виконуватиме обов’язки у статусі тимчасового, поки узгоджуватимуть формальності, очевидно, уже з новим Кабміном.

Судний день аутсайдерів

Судний день аутсайдерів

Учора Вищий адміністративний суд продовжив розгляд справи за позовом п’яти партій, які брали участь у парламентських виборах. Попри те, що деякі учасники процесу відверто намагаються затягнути процес, є дані, що ВАС може винести своє рішення вже сьогодні.

«Євразійців» покарали в Бахчисараї

«Євразійців» покарали в Бахчисараї

Громадська організація «Євразійський союз молоді», чиї активісти познущалися з національної символіки на горі Говерла, втратила легалізацію на території України. Як повідомляє прес–служба Мін’юсту, відповідне рішення було ухвалено органами юстиції на виконання постанови Бахчисарайського районного суду АР Крим про примусовий розпуск «ЄСМ».

Попіл ПіСУАРу шкребеться в їхні груди

Попіл ПіСУАРу шкребеться в їхні груди

Змушений визнати власну помилку: «молодогвардійська» істерія на Луганщині, про яку автор цих рядків писав наприкінці вересня, досі не закінчилася. Точніше, вона плавно перетекла в істерію «анти–ОУНівську», зрештою — в антипрезидентську. Керує процесом усе та ж обласна рада на чолі з Валерієм Голенком — вірним продовжувачем справи Віктора Тихонова (того, що головував на горезвісному сепаратистському шабаші в Сіверськодонецьку).

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики