Шоу гарантуємо

Шоу гарантуємо

Після чотирьох матчів у Татарстані, де київська команда двічі виграла у «Нафтовика» з Леніногорська і за жахливого суддівства двічі поступилася «нафтовикам» із Альметьєвська, флагман українського хокею минулих вихідних у Броварах приймав воскресенський «Хімік». Повболівати за підмосковну команду із давньою історією (клуб засновано у 1953 році) приїхало навіть десятеро фанатів. Принагідно гості з Росії відвідали й товариський футбольний матч між «Динамо» й «Сатурном» з Раменського, який також відстоює честь Московського регіону.

«Іскра» спалахнула яскраво

«Іскра» спалахнула яскраво

У Недригайлові, що на Сумщині, минулих вихідних завершився футбольний турнір на першість ДСТ «Колос». Три дні змагалися команди аграрного спортивного товариства, що приїхали з Харківщини, Черкащини, Чернігівщини, Жи­томирщини, Миколаївщини і, звісно, господарі.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ні волі, ні честі

Ні волі, ні честі

Тепер у наших уболівальників розвіялися останні ілюзії стосовно можливості головної команди країни пробитися до фінальної частини чемпіонату Європи. Хоча напередодні відльоту до Шотландії гравці на чолі зі своїм тренером клялися битися за честь країни, на полі особливо тільник на собі ніхто не рвав. У суботу на стадіоні «Хемпден парк» у Глазго декому бракувало бажання, декому — майстерності, а в цілому гра збірної України у Глазго залишила гнітюче враження. Приблизно таким же настрій був і в товариських матчах перед відбором на минулий чемпіонат світу, але потім команда просто казково перетворилася з Попелюшки на принцесу. Тепер же таке сталося з нашим суперником — Шотландією. Натомість збірна України набула свого звичного, на жаль, вигляду.

Білоруси знову програли «карлику», а поляків врятувала темрява

Білоруси знову програли «карлику», а поляків врятувала темрява

На гру проти збірної Казахстану поляки виходили у ролі лідера групи А. Зробивши собі послаблення, наші західні сусіди більшу частину першого тайму поступалися азіатам. Хід поєдинку у Варшаві різко змінився після того, як на початку другого тайму на стадіоні на 20 хвилин вимкнули освітлення. Звісно, в темряві команди не грали, але щойно увімкнули прожектори, форвард іспанського «Расинга» Ебі Смолярек за 10 хвилин оформив хет­трик. Донеччанин Маріуш Левандовський відіграв весь матч.

Всі статті рубрики