Книга в подарунок для дитини на Новий Рік: яку обрати

14:35, 28.12.2020
Книга в подарунок для дитини на Новий Рік: яку обрати

Книга – завжди хороший та безпрограшний варіант подарунку дитині.

Книга – завжди хороший та безпрограшний варіант подарунку дитині. Адже можна не лише зануритися у світ історії чи казки, а й отримати задоволення від розглядання малюнків та читання цікавих історій.

 

Листи Різдвяного Діда" Джон Р. Р. Толкін

 

Історія про Дж. Р. Р. Толкіна, який писав листи щороку своїм дітям. Він надсилав їх у грудні у конверті зі штемпелем Північного Полюса. Все написане у листах було продумано до деталей: вони написані тонким почерком і оздоблені чудовими кольоровими малюнками. Листи були з історіями про життя на Північному Полюсі як воно є.

 

Листи різдвяного Діда мороза

 

 

"Вінні-Пух і всі-всі-всі" Александр Алан Мілн
 

Всі герої схожі на реальних людей: хтось завжди сумний, інший занадто "стрибучий", третій турботливий. Але попри те, що у персонажів різні темпераменти, вони завжди підтримують один одного і точно знають, що таке справжня дружба!

Вінні Пух

 

Кожний розділ – маленька історія з життя Пуха і його товаришів. Легкі, кумедні, а іноді й смішні до сліз сюжети затягують.

 

"Про Грінча, який украв Різдво" Доктор Сьюз
 

Прочитавши книгу її можна обговорювати з дитиною. Що сподобалося більше: фільм чи книга? Що було однакове, а що різне на екрані та на сторінках? Який персонаж сподобався найбільше, а який найменше? Чому? Ця історія вважається однією з найріздвяніших історій усіх часів, адже вона про незадоволеного, волохатого та зеленого викрадача Різдва.

 

Книга

 

"Пригоди мишеняти Десперо" Кейт ДіКамілло

 

"Пригоди мишеняти Десперо" – хороший варіант, якщо мова заходить про те, яку книгу почитати дитині 6 років. Це зворушлива, повчальна та неймовірно добра історія. Оповідання навчить співпереживати герою, покаже, що не страшно бути "білою вороною", а головне, що навіть у маленького мишеняти може бути велика душа і хоробре серце.

 

Пригоди Десперо

 

Коли сніг пахне мандаринками
 

Над цією збіркою працювало 24 українські популярні автори. Ці історії цікаві підліткам. Саме у той час, коли сніг пахне мандаринками, дуже хочеться вірити у диво та очікувати на різдвяну магію. Герої історії переживають цю пору кожен по-різному: шукають вихід із різних ситуацій, сумують, отримують дари, не розуміють, дізнаються про щось нове. Але у всіх них є спільна мрія – бажання зустріти свята у колі найближчих людей. І допоможе їм у цьому новорічне диво.

 

Коли сніг пахне мандаринами

 

"Йдуть свята. Про Різдво, святого Миколая й новорічні традиції на світі" Моніка Утник-Стругала

 

Це цікава розповідь про мандрівку у світ Різдва. Але читачі дізнаються про цей казковий час у різних куточках планети. Історія про різні традиції, різні дати святкування, різдвяні ярмарки, подарунки, ялинки та прикраси, різдвяні вертепи, різдвяні рослини, про Скруджа й Лускунчика.

 

Йдуть свята