Інтеграція з ЄС: туго, але невпинно

Інтеграція з ЄС: туго, але невпинно

Європейський Союз наполягає на тому, що угода про вільну торгівлю з Україною має набути чинності з 1 січня 2016 року, незважаючи на вимоги Росії відстрочити початок роботи документа ще на рік. Про це повідомляє агенція «Рейтер» з посиланням на проект спільної декларації, яку приймуть за підсумками ризького саміту «Східного партнерства» 21-22 травня.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ян Стрелюк: Критика не має бути огульною

Ян Стрелюк: Критика не має бути огульною

На брифінгу прокурора Полтавської області, старшого радника юстиції Яна Стрелюка журналісти нагадали останньому про недавній мітинг під стінами обласної прокуратури, на якому, зокрема, прозвучало звинувачення з вуст активістів із Кременчука в тому, що з її вини затягуються розслідування резонансних справ, і попросили Яна Володимировича уточнити, про які саме резонансні справи йдеться.

Я — не я, і хатинка не моя

Я — не я, і хатинка не моя

28 квітня в селі Лісники під Києвом невідомі напали на знімальну групу антикорупційного проекту «Наші гроші» (телеканал ZIK). Нападники побили оператора і розбили знімальну техніку. Сталося це, як стверджували потерпілі, бiля побудованого в заповідній зоні будинку заступника міністра Арсена Авакова — Сергія Чеботаря.

Всі статті рубрики