Бої за елітну дачу

Бої за елітну дачу

Уже дві доби немає зв’язку з пікетувальницею будинку екс-голови Державного управління справами Андрія Кравця Ганною після того, як 8 липня під час пікету в Пущі-Водиці її збив автомобіль екс-завгоспа.

Неприйомний день, бо нiхто не приймає

Неприйомний день, бо нiхто не приймає

Незважаючи на те, що міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов виконує обов’язки вже більше чотирьох місяців, зрушень у цій сфері поки не помітно. Громадські організації вже давно занепокоїлися діяльністю міністерства.

З собаками вхiд дозволено

З собаками вхiд дозволено

Те, що собака — вірний друг людини, знає кожен. І те, що незамінним помічником рятувальників, прикордонників є собака, — також не новина. Величезні кумедні вуха, допитливий ніс і темні очі, в яких кмітливості й розуміння, здається, більше, ніж подекуди у людей.

«Профілактика» від авіації

«Профілактика» від авіації

Ще на початку тижня, після звільнення низки райцентрів на сході та відступу терористів до Луганська і Донецька, стало очевидним, що бойовикам не вистачає «гарматного м’яса». На тлі повідомлень про активне вербування людей зі злочинним минулим iз території Росії у середу низка ЗМІ поширила інформацію про те, що бойовики у Донецьку зняли з поїзда «Донецьк—Київ» усіх чоловіків, які намагалися виїхати з міста.

Ярош одружився

Ярош одружився

Пишні весільні сукні, благословення батьків зі сльозами на очах та традиційні букети наречених — усе це виглядало б банальним, якби не місце та час церемонії. Обидві прекрасні наречені давали клятву вірності та міцно тримали своїх коханих за руку в той момент, коли їхнi чоловіків тільки відключили від крапельниць і вони ледь могли підняти голови від своїх подушок.

Всі статті рубрики