ДіаЛОХ із країною

ДіаЛОХ із країною

Замість давно обіцяної великої прес–конференції Президент Віктор Янукович, який так боїться спілкування з незалежною пресою, минулої п’ятниці став головним героєм телевізійного проекту центральних каналів «Діалог з країною». Припущення підтвердилися: програму жорстко курирувала адміністрація Президента, запитання «з народу» були домашніми заготовками, а стороннім людям було зась потрапити в цей ефір. За винятком київського Майдану, де трапився збій.

«Піаністів» дискваліфікують

«Піаністів» дискваліфікують

«Ні переможців, ні переможених у цій ситуації немає», — так оцінює розблокування Верховної Ради минулої п’ятниці близький до влади політолог, директор Інституту української політики Констянтин Бондаренко. За його словами, це був «очевидний компроміс, вигідний як опозиції, так і владі».

«Шампанське не повинно бути теплим»

«Шампанське не повинно бути теплим»

На засіданні політради партії «Наша Україна», що відбулося минулої суботи — в день народження Віктора Ющенка, зареєструвалися 68 осіб із 93. Явка і кворум засвідчили, що ця політична сила дієздатна і може прийняти рішення щодо власного оздоровлення. На порядок денний були винесені питання соціально–політичної ситуації в країні та підготовки до ХІІ з’їзду «НУ», запланованого на 18 травня.

Сміх вовкулаків

Сміх вовкулаків

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

25 лютого 1956 року перший секретар ЦК КПРС Микита Хрущов виступив перед делегатами ХХ з’їзду партії з доповіддю «Про культ особи та його наслідки». Сама доповідь була позначена грифом «секретно». Спочатку вона була доведена до відома верхівки КПРС. Згодом армії політагітаторів в адаптованому вигляді знайомили з нею рядових партійців, а потім — мільйони простих громадян величезної країни.

На нас чекають. І сподіваються

На нас чекають. І сподіваються

Напередодні вчорашнього саміту «Україна—ЄС» у Брюсселі європейські дипломати «не на диктофон» збентежено зізнавалися журналістам, що розгублені і не знають, чого чекати від цього рандеву. Адже українська влада до останнього не розкривала, з якими саме меседжами приїде до столиці Євросоюзу. «Інколи складається враження, що тих меседжів у них просто немає», — непокоївся один з очільників дипломатичних місій в Україні.

Всі статті рубрики