Нещасливий Лондон

Нещасливий Лондон

Зазвичай, вважається, що участь у вирішальному протистоянні міжнародного турніру двох команд з однієї країни — не найкращий варіант. В окремих оргструктурах для уникнення такої ситуації команди–співвітчизниці зводять у півфіналі. Натомість в УЄФА до «національних» фіналів ставляться спокійно. Більше того, варіант зустрічі в битві за Кубок чемпіонів двох іспанських клубів, «Реалу» та «Барселони», у Європейській футбольній асоціації вважають найкращим і найприбутковішим закінченням нинішньої Суперліги.

Докотилися до Австралії?

Докотилися до Австралії?

Позавчорашня поразка українців збірній Британії (3:4, в овертаймі) на «друголіговому» чемпіонаті світу в Словенії поставила «синьо–жовтих» на край прірви. Якщо перед стартом наша команда сподівалася підвищитися у класі, то тепер битиметься за те, аби зберегти місце в дивізіоні ІА й не вилетіти в нижчу компанію. Аби гарантовано залишитися в нинішній лізі, треба вигравати два останні поєдинки — у господарів–словенців та швидкісних японців. А це, за нинішнього стану речей, не таке вже й просте завдання. Особливо з огляду на купу проблем у лавах збірної України. Ще один рятівний сценарій — сподіватися на безочокову поразку британців Угорщині в останньому турі та наш виграш у Японії.

Без повного букета

Без повного букета

Склад учасників літніх Олімпійських ігор–2012 уже практично сформований. Лише в кількох видах спорту цієї весни розігрують додаткові перепустки. Із минулої суботи на кваліфікаційному турнірі в турецькому місті Трабзон за останній шанс поїхати до Лондона чіпляються боксери, які не досягли цього раніше. Європейці в усіх десяти категоріях розігрують загалом 26 ліцензій, але претендували на них аж 211 бійців із 44 держав.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Олена Хомрова: Ми — діти не балувані, тому й перемагаємо

Олена Хомрова: Ми — діти не балувані, тому й перемагаємо

Коли Міжнародний олімпійський комітет урізав фехтувальну програму Лондонських ігор, викинувши на узбіччя командні змагання із жіночої шаблі, в Україні дехто заплакав. Напевно, Жак Рогге і Ко вирішили, що Ользі Харлан, Олені Хомровій, Галині Пундик та Ользі Жовнір вистачить і одного олімпійського «золота». «Ми були в розпачі, коли дізналися про таке рішення МОК. Шкода, адже в нас сильна команда, та й вік чудовий», — із сумом в голосі ділиться з «УМ» емоціями олімпійська чемпіонка Пекіна–2008 Олена Хомрова. У наступному місяці їй буде 25. Повернення на олімпійські доріжки жіночих команд шаблісток очікується в 2016 році в Ріо–де–Жанейро, і, за словами Олени, дівчата горять бажанням виступити в Бразилії. А поки «підтримують форму» на чемпіонатах світу, щороку піднімаючись на п’єдестал пошани. Щоправда, «срібло» ЧС–2012, який відбувся минулих вихідних у Києві, наша збірна розцінює радше як поразку. Ще б пак, наша планка — «золота».

Всі статті рубрики