«Копняк» для Табачника

«Копняк» для Табачника

Черговий візит на Полтавщину міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника був присвячений заходам до 90–річчя від дня народження космонавта Георгія Берегового — великого друга Віктора Януковича. Також у Полтаві на зустрічі з керівним та освітянським активом пан Табачник вручив відзнаки найкращим педагогам і, за повідомленням прес–служби ОДА, «говорив про реформи в освіті». А оскільки за останній місяць міністр побував у Полтаві вже вдруге, в багатьох склалося враження, що йдеться про демонстрацію ваги одіозного чиновника–українофоба як «куратора» області від Кабінету Міністрів. І цього разу, на відміну від попереднього, Табачника в Полтаві зустрічали не лише ті, хто за посадою і становищем змушений демонструвати цілковитий «одобрямс».

Наговорив — тепер читатиме

Наговорив — тепер читатиме

Вiдтодi, коли Леонід Кучма вперше прийшов на допит у прокуратуру, минуло не так уже й багато часу — а відомство Віктора Пшонки оголосило про фінал в одному з етапів справи. «Слідство Генпрокуратури по доказах Кучми практично завершено, — заявив Генеральний прокурор Віктор Пшонка, перебуваючи минулої п’ятниці у Вінниці. — І ми готові на наступному (тобто вже цьому. — Ред.) тижні завершити розслідування цієї справи і пред’явити матеріали для обвинуваченого екс–Президента Кучми для ознайомлення йому і його адвокатам».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На щиті і від щита

На щиті і від щита

У ніч на неділю в ДТП загинув народний депутат від Партії регіонів, бізнесмен Ми­кола Лісін. Трагедія сталася о другій годині на вулиці Заболотного — це околиця Києва, район Теремків. Автомобіль Lamborghini Gallardo на високій швидкості вилетів із дороги й ударився об щит автозаправної станції, на якому вказано ціни на пальне. Лісін помер на місці. До речі, сам депутат теж мав причетність до паливного бізнесу. Ще iронiя долi: цiнове табло згори прикрашає логотип — примружений смайлик iз посмiшкою.

Всі статті рубрики