Банкрут «у законі»

Банкрут «у законі»

Націоналізація Херсонського машинобудівного заводу, як визнають самі народні депутати, поставила більше запитань, аніж відповідей. І найголовніше з них: звідки взяти гроші на проведення процесу націоналізації? Хто повертатиме борги, яких повен мішок назбирав колишній власник? Саме ці запитання не дозволили минулому урядові розпочати процес націоналізації. Тоді ж власник заводу недвозначно дав зрозуміти народним обранцям, що не допустить ніякої націоналізації. «Ми попереджаємо політиків про те, що ті з них, хто сьогодні висуває тези про необхідність націоналізації, буде нести персональну відповідальність у встановленому законом порядку. Для цього ми будемо звертатися з відповідними позовами до суду», — наголошувалося в офіційному прес–релізі ТОВ «ХМЗ», поширеному на початку березня минулого року.

«Хай отець!» — усі гукнули...

«Хай отець!» — усі гукнули...

Упевнено перемігши шістьох кандидатів, посаду сільського голови Пісківської сільради виборов настоятель місцевого храму отець Георгій. Минулої неділі в селі Пісків Костопільського району та інших селах, що належать до сільради, за батюшку, а в миру — Юрія Кожарко, проголосувало 28 відсотків мешканців.

Татусю, я скучив!

Татусю, я скучив!

Коли з однієї із полтавських шкіл–інтернатів зник 14–річний вихованець, педагоги та керівництво закладу одразу забили на сполох. Тож подальші пошуки зниклого продовжували співробітники Ленінського райвідділу міліції Полтави. Останні діяли за звичною для подібних випадків схемою, обстежуючи інтернет–клуби, торгово–розважальні центри та інші «точки» підліткового релаксу, а також вокзали. Більш ніж нетрадиційно повівся лише сам хлопець, вирушивши з обласного центру до міста Комсомольська, де живе його батько, пішки...

Про казарми подбали

Про казарми подбали

У нашій газеті від 5 листопада у матеріалі «Острів невезіння» йшлося про житлові умови громадян, які мешкають за адресою вул. Путилівська, 162а, 164а, 166а у Донецьку. Як повідомили «УМ» у прес–службі Донецької залізниці, вищезгадані будинки перебувають на балансі Донецької дистанції колії держпідприємства «Донецька залізниця». Відповідно до затверджених заходів з підготовки до Євро–2012, житлові приміщення (так звані колійні казарми) по вул. Путилівська, 162а, 164а, 166а не знаходяться в зоні будівництва та згідно з планом реконструкції не підлягають знесенню, тож відселення мешканців не передбачено.

Всі статті рубрики