Блокуй не блокуй — все одно...

Блокуй не блокуй — все одно...

Одна бійка, дві різнокольорові блокади, два мітинги на площі перед парламентом — сьо­ма сесія Верховної Ради шостого скликання стартувала. Депутати від опозиції, які за літо знудилися без сцени для виступів і мають потребу «розкручувати» свої партії перед місцевими виборами, почали новий політичний сезон найактивніше.

Крим уже з «підрахуями»

Крим уже з «підрахуями»

Після рішень позачергової сесії Верховної Ради України щодо певної лібералізації законодавства для місцевих виборів опозиція звертала увагу на те, що «регіонали» залишили чималий ресурс для махінацій у суб’єктивному способі формування виборчих комісій. Тобто головне — «не хто і як обирає, а хто рахує голоси». Крим став одним із перших регіонів, де «синя» більшість сформувала місцеву виборчу комісію. Й одразу — хвиля обурення з боку тих, кого обділили.

Та віддайте «Кадиллак» дипломатам!

Та віддайте «Кадиллак» дипломатам!

Народний депутат, екс–заступник міністра внутрішніх справ Геннадій Москаль направив Генпрокурору Олександровi Медведьку депутатське звернення, а також пакет документів стосовно придбання автомобіля «Кадиллак» для керманича МВС Анатолія Могильова. При цьому на сайті «Народної самооборони» він оприлюднив документи (митна декларація, довідка–рахунок тощо), які, на його думку, засвідчують, що дороге авто придбали за корупційною схемою. До того ж МВС нібито ввело в оману Генпрокуратуру із цього приводу. Тож нардеп сподівається, що «така непрофесійна і груба фальсифікація з боку МВС» заслуговує на порушення кримінальної справи.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Вибір між залізом і золотом

Вибір між залізом і золотом

«Хто має перемогти в боротьбі між залізом і золотом?» Голова Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок вважає, що залізо. Саме такими словами лідер найбільшої й найпомітнішої з правих партій України закінчив свій виступ на ХХІІ звітно–виборному з’їзді «Свободи», що відбувся позавчора в актовому залі ВАТ «Київпроект». 489 делегатів із 25 областей одностайно переобрали Тягнибока на посаді голови партії, підбили підсумки попереднього періоду діяльності й окреслили завдання на перспективу.

Всі статті рубрики