Зірки падають у горах

Зірки падають у горах

Перемогти на найпрестижнішій велогонці світу в день національного свята Франції — це практично все одно, що приєднатися до числа тих, хто штурмував Бастилію 221 рік тому. Тож 14 липня на «Великій петлі» передусім стараються з усіх наявних сил французи, аби порадувати тисячі співвітчизників уздовж траси й мільйони тих, хто стежить за багатоденкою по телевізору.

Нечемпіонський шлях

Нечемпіонський шлях

Сьогодні у штаб–квартирі УЄФА, яка розташована у швейцарському місті Ньон, о 14–й годині за київським часом відбудеться жеребкування третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Саме на цьому етапі чотириступеневого відбору до елітного турніру починає свій шлях срібний призер української першості — київське «Динамо». А от чемпіон нашої країни, донецький «Шахтар», вперше вступить у боротьбу за найпрестижніший клубний трофей одразу з групового раунду.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Сергій Ковалець: Грати треба від душі — на втіху вболівальникам

Сергій Ковалець: Грати треба від душі — на втіху вболівальникам

Практично вся історія клубу «Оболонь», усі його злети і падіння пов’язані з фахівцями, що пройшли школу іншої київської команди — «Динамо». Володимир Мунтян, Петро Слободян, Юрій Максимов, Сергій Ковалець — ці знані динамівці розбудовували і розбудовують футбольне господарство на півночі Києва, тоді як у стані багаторазового чемпіона тренувальним процесом уже тривалий час керують «варяги». У цьому світлі бачиться показовим результат столичного дербі в першому турі ХХ чемпіонату України: «Оболонь», яку зараз тренує Ковалець, несподівано відібрала очки в «Динамо», причому часом «пивовари» виглядали на полі не гірше за іменитих земляків.

Перед другим туром оболонці провели для своїх уболівальників і журналістів відкрите тренування та презентацію новачків, яких у команді чимало. Кореспондент «УМ» принагідно поспілкувався з наставником «команди одного району». Сергій Ковалець пропагує «футбол від душі», не хоче просто боротися за виживання у прем’єр–лізі, але просить три роки на формування конкурентоздатного колективу.

Всі статті рубрики