У мене задзвонив телефон. Хто не говорить? Президент

У мене задзвонив телефон. Хто не говорить? Президент

Креативники зі штабу Віктора Ющенка спробували досі не знайомий українській аудиторії спосіб агітації. З нагоди Дня студента (17 листопада) на «помаранчевому» сайті Nashvybir.net розмістили звернення до студентів: «за допомогою можливостей інтернету кожен бажаючий може отримати привітання від Ющенка особисто або ж надіслати таке привітання другу. По­тріб­но лише ввести у відповідну форму номер телефону — і Віктор Ющенко зателефонує до абонента з привітаннями».

Базовий тест не пройшли

Базовий тест не пройшли

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

В Україні — п’ятниця, останній день агітації. Уже через день — другий тур виборів. Віктор Ющенко в останні години кампанії мав виступити на кількох телеканалах зі спростуванням відеоролика, який пов’язував його із «громадянською війною». Під пісню Йосипа Кобзона зі словами «Всьо ето будєт (мирне і щасливе життя. — Ред.), єслі нє будєт гражданской войни» аудиторію переконували, що Ющенко–Президент неминуче принесе країні силове протистояння. За даними штабу Ющенка, в монтажі було застосовано технологію 25–го кадру — детальний розбір відеоряду справді підтверджував наявність зображень гармат і ракет, не помітних неозброєному оку. Втім, «помаранчевий» кандидат не отримав ефіру: на телеканалах «не пройнялися» рішенням суду.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Янукович зірвав голос за відставку Юлі

Янукович зірвав голос за відставку Юлі

За певного збігу обставин сьогодні Партія регіонів може порушити в парламенті питання про недовіру уряду Юлії Тимошенко. Напередодні «витік» інформації з цього приводу відбувся в радіопрограмі «Ранок з Бі–Бі–Сі», де нардеп–«регіонал» Олександр Стоян розповів про відповідні наміри його фракції. Підстава — принципове невиконання Кабінетом Міністрів закону про підвищення соцстандартів — мінімальної зарплати та прожиткового мінімуму. «У якій країні це можливо, щоб уряд не виконував закон України, указ Президента? Тим більше, з такого болючого питання, як підвищення соціальних стандартів, — сказав Стоян і додав: — Уряд, вибачте за слово, тупо ігнорує Верховну Раду, Президента. Складається враження, що Тимошенко сьогодні хоче стати диктатором і одноосібно керувати державою».

Всі статті рубрики