У мене задзвонив телефон. Хто не говорить? Президент

19.11.2009

Креативники зі штабу Віктора Ющенка спробували досі не знайомий українській аудиторії спосіб агітації. З нагоди Дня студента (17 листопада) на «помаранчевому» сайті Nashvybir.net розмістили звернення до студентів: «за допомогою можливостей інтернету кожен бажаючий може отримати привітання від Ющенка особисто або ж надіслати таке привітання другу. По­тріб­но лише ввести у відповідну форму номер телефону — і Віктор Ющенко зателефонує до абонента з привітаннями».

Після вставки номера на сайті завантажується відео: Президент за столом розглядає в ноутбуці знімки зі студентами, каже: «Класне фото», підносить «мобілку» до вуха... Як пише Watcher.com.ua, в цей момент ваш мобільний мав би задзвонити, і ви почули б привітання Ющенка з Днем студента. Та, на жаль, щось не спрацювало. Ніхто не дзвонить.

«Хоча черговий експеримент застосування соціальних медіа в роботі з потенційними виборцями і не дуже вдалий, він задає правильний вектор застосування українськими політиками нових технологій. Ми ростемо — і це класно», — відзначає автор сайту Watcher, присвяченого інтернет–технологіям.