Пані генерал

Пані генерал

Учора на вулиці Банковій двадцять одним артилерійським залпом салютували генерал–губернатору Канади Мікаель Жан, яка у почті свого чоловіка Жана–Даніеля Лафонда прибула до України на запрошення Віктора Ющенка. Це візит–відповідь на відвідини українським Президентом Канади наприкінці минулого травня. У столиці пані Жан провела переговори з Президентом Ющенком та Прем’єр–міністром Тимошенко і завтра відбуде до Львова. Загалом візит розрахований аж на п’ять днів. Такий «затяжний» політичний вояж — давно помічено — можуть собі дозволити VIP–гості, посада яких передбачає церемоніальні функції.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Синє серце

Синє серце

Маятник політичних союзів знову хитнувся в інший бік — кулуари на печерських пагорбах у ці дні тільки й гудуть що про можливу коаліцію Партії регіонів і Блоку Тимошенко. А якщо й не коаліцію, то просто спільні голосування за чергові зміни до Конституції: БЮТ і ПР домовляються про те, щоб влаштувати наступні вибори Президента таки у Верховній Раді.

«Іду. Це так очевидно»

«Іду. Це так очевидно»

Сумніви відкинуто — Віктор Ющенко знову йде в президенти. Про це чинний глава держави заявив журналістам після завершення великої прес–конференції для столичної та регіональної преси в Українському домі. На запитання, чи висуватиме він свою кандидатуру на президентських виборах, Президент відповів: «Іду (на вибори). Це так ясно, так очевидно».
Окрім того, за дві години спілкування з представниками ЗМІ, яке транслювали в прямому ефірі одразу кілька теле– і радіоканалів, Ющенко розповів, за яких умов можливі дострокові вибори Верховної Ради, чому в Україні досі не подолана корупція і чи є перспектива у «Нашої України».

Всі статті рубрики