ЦИТАТИ ТИЖНЯ

24.04.2009

Віктор Янукович,
голова Партії регіонів
— про те, яким він є політиком:

— Якщо говорити про ті принципи, які діють тут, у Києві, — які побудовані на тому, хто більше обмане, або, як кажуть, «кине» свого партнера, — то я до цього ніколи не звикну. І, якщо за тими критеріями міряють, то я ніколи не стану політиком національного масштабу, і я горджуся тим, що я політик провінційний.

(ТВі)

 

Олена Лукаш,
народний депутат від Партії регіонів:
— про імовірність розпуску ВР:

— Я абсолютно не сумніваюсь у творчих здібностях секретаріату Президента. Вигадати неіснуючі підстави для дострокового припинення повноважень Верховної Ради або повернутися до вже існуючих підстав, як, наприклад, відсутності коаліції, — у цих людей рука не здригнеться. (...) Ми вважаємо, що підстави для розпуску є: нема коаліції, нема 226 підписів під коаліційною угодою, нема голосів у залі, нема відповідальності.

(«Главред»)

 

Юлія Тимошенко,
Прем’єр–міністр
— про ставлення до критикиу:

— Я хочу, щоб усі ці політичні ледарі, які сьогодні, крім критиканства і розповідей про те, що в уряду немає антикризової програми, нічого не роблять, заспокоїлися.

(«Укр. новини»)

 

Арсеній Яценюк,
лідер «Фронту змін»
— про своє ставлення до визнання УПА воюючою стороною:

— Потрібен час для того, щоб не тільки 20 мільйонів українців Західної України знали правду про боротьбу вояків УПА, але і 26 мільйонів населення Східної Укра­їни. Особисто для мене це питання складне, і я не даю обіцянку його законодавчо підтримати.

(«ЗІК»)

 

Яцек Ключковський,
посол Польщі в Україні
— про візовий режим:

— І взагалі, віза — це не приниження, а цілком нормальна процедура. Я вас хочу запевнити, що ми зробимо наступний крок до лібералізації цього процесу, якщо буде зменшена кількість нечесних посередників, відвідувачів, які приносять до консульств фальшиві документи.

(«Форум»)