У «шоколаді» і без води

У «шоколаді» і без води

Тепер події грудня минулого року (коли ТЕЦ–5 і ТЕЦ–6 залишили без гарячої води півміста) можна згадувати, як про манну небесну. До речі, відключення гарячої води і досі нависає дамокловим мечем над Києвом. Але навіть воно не таке актуальне наразі, як останні заяви «Київводоканалу». Генеральний директор підприємства Ярослав Філатов попередив, що вже з 6 травня, ймовірно, відбудеться відключення всіх насосних станцій та агрегатів, що призведе навіть не до погодинного, а до ПОВНОГО припинення водопостачання у місті.

Смерть під курганом

Смерть під курганом

Позавчора війна знову нагадала про себе. Пізно ввечері у старому бомбосховищі в районі історичного комплекску «Малахов курган» (тут проходила лінія оборони Севастополя під час Кримської війни 1854—1855 років. — Авт.), що в Нахімовському районі Севастополя, виявили мертвими двох підлітків 13 і 14 років, а також 34–річного міліціонера патрульно–постової служби. Усі вони отруїлись продуктами горіння досі не встановленої речовини.

Хто спізнився — платить двічі

Хто спізнився — платить двічі

Учора перед касами стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського вишикувалися довжелезні черги. Причина проста: надійшли квитки на півфінал Кубка УЄФА «Динамо» — «Шахтар». Як сповіщає інформаційний відділ ФК «Динамо», задоволення побачити одного з фіналістів Кубка вартуватиме 100, 200, 300 та 400 гривень залежно від місця.

Звір у людській подобі

Звір у людській подобі

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Починаючи з вересня 2007 року, в Києво–Святошинському й Васильківському районах Київської області було скоєно низку жорстоких убивств жінок зі зґвалтуванням. І хоча серед мешканців зазначених районів уже давно ходять чутки про зв’язок між злочинами і, відповідно, про те, що зробила це одна особа, місцеві правоохоронці до останнього не інформували населення про небезпеку, пояснюючи це небажанням викликати паніку серед людей. Зрештою, коли стало зрозуміло, що подібна секретність лише зашкодить, окремі кримінальні справи було об’єднано в одну й передано для розслідування до Головного слідчого управління Міністерства внутрішніх справ (ГСУ МВС) України, повідомляє «Оглядач».

Книжкове свято

Книжкове свято

Біля «Києво–Могилянської книгарні» у Всесвітній день книги зібралися письменники на чолі з братами Капрановими на горбатому зеленому кабріолеті. Різницю з попереднім письменницьким автопробігом центральними вулицями Києва відчутно відразу. На повну грають козацькі марші, брати у вишиванках та й письменники при нагоді причепурилися нівроку. Минулого року вони приклеювали меморіальну дошку з хрестом на закритих дверях книгарні, а цього — з білими квітами і шампанським дебютант у літературі Антон Санченко привітав працівників із першими відвідувачами. За словами організаторів, сенс пробігу в тому, щоб наступного 23 квітня було відкриття книгарні «Мистецтво» на Хрещатику, 26, біля якої письменники хвилиною мовчання вшановували колег, які пішли із життя.

Ультиматум Дракулі

Ультиматум Дракулі

Коли урветься терпець? Черговий «аварійний» викид відходів з румунських заводів у річку Тиса, які далі за течією ідуть на наше Закарпаття і ставлять під загрозу життя і здоров’я українських громадян, румуни, як завжди, хочуть зам’яти. На надіслану офіційним Києвом ще минулого тижня дипломатичну ноту офіційний Бухарест досі не відповів. «Надіслали офіційну ноту МЗС Румунії і зажадали негайно поінформувати про ситуацію, яка склалася у зв’язку з викидами, і про вжиті заходи румунською стороною щодо недопущення подібних випадків», — повідомив речник МЗС України Василь Кирилич. Україна все ще чекає на реакцію Румунії, бо саме від неї залежить, як чинити далі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики