І хто тут головний?

І хто тут головний?

Із наближенням до вирішальної фази національні чоловічі турніри розщедрилися на несподіванки. У суперлізі під егідою ФБУ грозою авторитетів став новачок еліти — «Донецьк». У останніх двох турах колектив Ігорса Міглінієкса скромно, але зі смаком здолав дві найкращі команди країни — «Київ» і «Азовмаш», підтвердивши таким чином намір замахнутися на золоті медалі.

Останнє зимове привітання

Останнє зимове привітання

Непросте завдання стояло перед експертами Національного олімпійського комітету при визначенні найкращого спортсмена країни в останньому місяці зими. Здобутків у нашого спорту в лютому було небагато: боротьба за приз точилася між лижницею Валентиною Шевченко та саночницею Наталією Якушенко, які здобули бронзові медалі на чемпіонатах світу. Але ці досягнення особливо цінні з огляду на те, що санний здобуток Якушенко став першим для України за роки незалежності, а Шевченко принесла лижну нагороду (на дистанції 30 км) після десятирічної перерви. У далекому 1999 році бронзову медаль виборювала Ірина Тараненко–Тереля. Після тривалих суперечок лауреатку визначали таємним голосуванням, у якому перемогла Валентина.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Стартовий вибух

Стартовий вибух

Із місця в кар’єр стартували українські борці вільного стилю на континентальній першості, що в останній день березня почалася в столиці Литви — Вільнюсі. Позавчора визначилися призери в чотирьох вагових категоріях, і в трь­ох із них наші хлопці здобули нагороди, підтвер­джуючи наміри керманича збірної Руслана Савлохова завоювати перше командне місце.

Всі статті рубрики