Аварійна переправа

Аварійна переправа

Відкладати й надалі реконструкцію моста через Дніпро біля Черкас, як це робилося вже кілька років поспіль, не можна. Інакше станеться біда, в один голос заявляють шляховики, перевізники і черкаська влада.

Адвокат віртуальної імперії

Адвокат віртуальної імперії

Співробітники харківського Управління з боротьби з економічними злочинами розкрили діяльність потужного конвертаційного центру, послугами якого встигли скористатися підприємці фактично з усіх регіонів країни. Керував віртуальною пірамідою власник типової адвокатської контори, розташованої на першому поверсі звичайної багатоповерхівки. Скромні апартаменти не завадили натхненнику великої афери принести державі багатомільйонні збитки, а ошуканим клієнтам — численні проблеми із законом.

Ігри «крутих»

Ігри «крутих»

Співробітники кримінальної міліції у справах дітей спільно з працівниками спецпідрозділу «Беркут» 22 березня затримали двох мешканців Чернівців, 48–ми та 64–х років, за підозрою у скоєнні злочинів, передбачених другою частиною статті 153 Кримінального кодексу — насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене щодо неповнолітнього. На квартирах підозрюваних провели обшук, і вдома в одного з підозрюваних правоохоронці виявили 15–річного хлопчика. Підозрюваних доправили в ізолятор тимчасового утримання, а згодом суд обрав для них запобіжний захід — взяття під варту.

Всі статті рубрики