НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Весна на кремлівській вулиці

Весна на кремлівській вулиці

У Верховній Раді вчора відбувалося свято весни. Так називалася виставка, яка з нагоди 8 Березня проходила на третьому поверсі парламентських кулуарів. Однак дорогі коштовності, дешева біжутерія, кераміка, вишиванки (чомусь переважно чоловічі) й твори живопису цього разу мало кого цікавили. Не лише через кризу, яка з’їла чималу частину депутатських заощаджень. Просто головне «свято» проходило поверхом нижче, і з весною було пов’язане хіба давно призабутим гаслом однієї політичної сили.
Колись чарівна жінка з косою, яка лагідно всміхалася до виборців з плакатів БЮТ, стверджувала, що весна перемогла. Учора перемогу святкували в країні, яку звично пов’язують, швидше, з морозами й шапками–вушанками. Звучить пафосно, але мало кому відставка «надто українського» й «надто державницького» Володимира Огризка з посади міністра закордонних справ України більш вигідна, ніж Кремлю. І додавши 49 голосів у спільний «регіональний» та комуністичний казан, Блок Тимошенко зробив чудовий презент до 8 Березня «російським медведям».

Великий капець для маленької кампанії

Великий капець для маленької кампанії

«Під шумок» парламент учора скасував позачергові вибори депутатів Тернопільської обласної ради, до яких залишалося всього нічого — дванадцять днів. За таке рішення проголосували аж 292 депутати. І тут, як і в питанні з відставкою міністра Огризка, виникла ситуативна коаліція БЮТ і Партії регіонів.

Високопосадове урізання

Високопосадове урізання

Зарплати Президента, Прем’єр–міністра, народних депутатів істотно зменшаться у зв’язку з економічною кризою. Максимальна «получка» посадовців скоротиться удвічі. Відповідне рішення вчора прийняла Верховна Рада.

Всі статті рубрики