Справа на 10 млн.

Справа на 10 млн.

Тиждень тому лідери фракцій БЮТ і «НУНС» Іван Кириленко та Микола Мартиненко зареєстрували проект постанови парламенту про скасування позачергових виборів до Тернопільської облради. Ще зовсім недавно Верховна Рада більшістю голосів проголосувала за проведення таких виборів, підтримавши клопотання голови Тернопільської облдержадміністрації. Виборчий процес уже йде повним ходом, і раптом — такий фортель! У регіоні всі перебувають у легкому шоці: невже Тернопільщина повернеться до фактично непрацюючої облради, де зійшлися у клінчі Блок Тимошенко й «Наша Україна»?

«Мене тринадцятого мали...»

«Мене тринадцятого мали...»

Переговори про кадрові ротації в уряді входять у розпал. До кінця тижня коаліція має намір представити кандидатури нових міністрів, а також назвати імена тих, хто буде змушений виселятися з урядових кабінетів. Рішення буде прийняте у п’ятницю, 13–го, на засіданні ради коаліції.

Мюнхенський спіч

Мюнхенський спіч

Україна не сваритиметься з Росією, без проблем транзитуватиме газ до Європи і залюбки стане членом системи європейської колективної безпеки. У цьому Прем’єр–міністр Юлія Тимошенко запевнила делегатів Міжнародної конференції з питань безпеки, яка проходила в Мюнхені. У саміті брали участь 13 глав держав і урядів, 46 міністрів, шестеро керівників великих міжнародних організацій включно з НАТО.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кредитна історія–2

Кредитна історія–2

Історія про кабмінівську команду, яка, нікому не повідомляючи, вирушила до Білокам’яної домовлятися про кредит з урядом РФ, отримала цілком логічне продовження. Суботній номер «України молодої» ще був у друкарні, коли уповноважений Президента з міжнародних питань енергетичної безпеки Богдан Соколовський підтвердив інформацію, отриману від наших джерел.

Всі статті рубрики