«Хороші справи робляться в Кущах»

«Хороші справи робляться в Кущах»

У Христини Кущ–Катракіс, доньки скульптора Анатолія Куща, у світі вже було понад 100 виставок, але в Україні вона виставляється вперше. Христина не женеться за іміджем, за славою, вона прагне просунути українську культуру не просто на Захід, а в Голлівуд, де працює художником–постановником і продюсером.

Муніципальне мистецтво імені Тетяни Тумасян

Муніципальне мистецтво імені Тетяни Тумасян

Харківська міська художня галерея імені С. Васильківського за 12 років свого існування змогла стати в місті повноцінним постачальником новин, сенсацій, імен. Кудись зникла офіціозна назва, лишилося народне — «муніципалка».

НЬЮЗ–РУМ

НЬЮЗ–РУМ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Польські бестселери: Котляревський, Шевченко

Польські бестселери: Котляревський, Шевченко

В академічному Інституті літератури презентовано Шевченків «Кобзар» польською мовою. Видано його Католицьким університетом Любліна (у цьому місті — чи не найбільша українська громада в Польщі), і на титулі зазначено: перше повне польське видання.

Перезмінка відкладається

Перезмінка відкладається

Два роки тому на сторінках закарпатської преси розгорнулася дискусія про ситуацію в місцевій літературі. В резонансних публікаціях «Перезмінка» та «Чи потрібна перезмінка в мертвій літературі?» зачіпалося широке коло довколалітературних проблем, у тому числі й життя–буття Закарпатської організації Національної спілки письменників.

Всі статті рубрики