Проти — і свої, й чужі

Проти — і свої, й чужі

«Кабінет Міністрів сьогодні не придатний для роботи. Якщо говорити про антикризову програму, яку запропонував уряд, то сама ідеологія цієї програми неправильна», — так народний депутат від блоку «НУНС» Іван Заєць прокоментував «Україні молодій» позицію своєї фракції щодо урядового проекту антикризових законів. За його словами, «ця програма фактично створює інструмент чергового перерозподілу і грабунку майна — тобто створюється такий механізм, аби мати доступ до банків та управління ними, але не відповідати за наслідки. Тому слід визнати, що на сьогоднішній день не існує такого законопроекту для подолання фінансової кризи, за який могли б проголосувати депутати (інших фракцій, крім БЮТ)».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Там Руссю пахне. Підкарпатською...

Там Руссю пахне. Підкарпатською...

Самопроголошення «автономної республіки Підкарпатська Русь» — той випадок, коли сама подія затьмарена пошуками замовника. Бо сто людей, що зібрались минулої суботи на так званий «Європейський конгрес підкарпатських русинів» і мітингували під міськрадою Мукачева з вимогою визнати своє «тридев’яте царство», не справляють враження авторитетної сили. Має рацію політолог Андрій Єрмолаєв, коли говорить, що справді вагому проблему — проблему кримських татар — наші політики цнотливо замовчують, тоді як русинів охоче коментують. Зокрема, й колега Єрмолаєва — Вадим Карасьов, котрий, будучи наближеним до секретаріату Президента, вже побачив у цій акції намагання «підставити» Віктора Балогу.

Суцільне непорозуміння

Суцільне непорозуміння

Верховній Раді цього скликання фатально не щастить із продуктивністю. Задля того, щоб розробити прийнятний для всіх фракцій проект антикризових заходів, у парламенті досягли оптимальної, здавалося б, домовленості: створити робочу групу, яка уніфікувала б кілька проектів, а потім обговорити на погоджувальній раді «усереднений» документ. Утім учора політикам знову не вдалося знайти компроміс. Сьогодні Верховна Рада має розглядати антикризові проекти, а порозуміння, як і раніше, нема.

Всі статті рубрики