Результат понад усе

Результат понад усе

Нинішній сезон у вищій лізі чемпіонату Росії для «Сокола» складається напрочуд успішно. На старті команда видала рекордну у своїй 45-річній історії серію з восьми перемог поспіль. Лише потім, наче для зародження інтриги, «соколи» дозволили собі програти «Рязані» й МХК «Крилья совєтов». Саме через ці поразки кияни трохи відстали від підмосковного «Дмитрова».

Поки пани б’ються...

Поки пани б’ються...

На фініші сезону найбільших обертів набрали ті, від кого не очікували особливих звершень. Поки гонщики команд-фаворитів, «Макларен» і «Феррарі», конкурують між собою, етапи виграє «Рено». Екс-чемпіон світу Фернандо Алонсо, який представляє цю французьку «стайню», записав собі в актив уже два «Гран-прі» поспіль: після нічного Сінгапура він став переможцем і на японському етапі. Язик не повертається назвати останні успіхи «Рено» випадковістю. Адже цього разу в очковій зоні фінішував і другий пілот «синьо-жовтих» Нельсон Піке.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Нулі в синьо-жовтих тонах

Нулі в синьо-жовтих тонах

Уболівальників, які приїхали на матч збірних України та Хорватії до Харкова, місто зустріло осіннім холодом та великою кількістю міліції. Посилені наряди починалися ще від вокзалу, а найбільше хлопців у кашкетах зібралося на центральній площі слобожанської столиці. Того дня вони стежили винятково за футбольними фанатами і намагалися не допустити сутичок між українцями та гостями з Хорватії, чиї вболівальники відомі своєю шаленою вдачею. Робили це правоохоронці доволі незграбно: грубе питання «Откуда?» замість привітання та подальші вимоги «Щоб нічого такого тут не було» навряд чи назвеш успішними превентивними заходами. При цьому харківські «менти» не могли зв’язати двох слів англійською, відповідаючи на запитання балканців. Ті ж, у свою чергу, відмовлялися розуміти російську. Тема для роздумів, яка стане для України проблемою уже через чотири роки, під час Євро-2012.

Очки потрібні й «карликам»

Очки потрібні й «карликам»

Хоча організатори чемпіонату світу 2010 року й мають певні труднощі в підготовці інфраструктури, президент ФІФА Зепп Блаттер оптимістично дивиться в майбутнє. Днями він висловив упевненість, що південноафриканці здатні закінчити те, за що взялися. А от збірним, які бажають представляти Старий світ на найбільшому футбольному дійстві чотириріччя, потрібно вже зараз демонструвати всі свої вміння, щоб не залишитися осторонь. Й іноді вище стелі стрибають навіть відверті аутсайдери...

Спробуйте наступного разу

Спробуйте наступного разу

Мрії про медалі «мундіалю» українським майстрам міні-футболу знову доведеться відкласти. Після успішного виступу в Бразилії на першому груповому етапі українці минулими вихідними програли два матчі поспіль і відтак вибули з боротьби за місце в півфіналі.

Чотири пояси на двох

Чотири пояси на двох

У великий спорт український боксер Віталій Кличко повернувся з єдиною метою. Ані гроші, ані слава 37-річного суперваговика вже не цікавлять — всіх цих благ сучасного світу уславлений спортсмен та політик мав і має вдосталь. Багато років Віталієм керує заповітна мрія: одночасно з братом Володимиром здобути пояси чемпіонів світу за різними професійними версіями (битися один проти одного вони зареклися). Але надії на те, що цей прожект утілиться в життя, з роками ставало дедалі менше. Коли в 2004-му Віталій здобув титул WBC, Володимир саме переживав спад. Незабаром почав сходження до титулів Кличко-молодший, але старший брат змушений був завершити кар’єру через проблеми зі здоров’ям.

Всі статті рубрики