«Еліта» на Троєщині

«Еліта» на Троєщині

Містобудівна рада Києва на своєму засіданні розглянула проект майбутнього будинку по вулиці Маяковського, 1/3, який передбачає зведення «висотки» (12—24 поверхи) із загальною площею житлових приміщень 11 тисяч квадратних метрів — 170 квартир. На підземних поверхах планується паркінг на 90 автівок. Окрім того, в проекті передбачено облаштувати прилеглу територію та створити необхідну інфраструктуру. Йдеться про будівництво під’їзних шляхів, рекреаційної (зеленої) зони та дитячих майданчиків.

Непрогнозовані поїдуть на машинах

Непрогнозовані поїдуть на машинах

Міністерство внутрішніх справ вшанувало «своїх» серед переможців Олімпіади в Пекіні. У середу в Го­ловному управлінні внутрішніх військ МВС України відбулося нагородження олімпійців, повідомила прес–служба МВС.

Гендель на повені

Гендель на повені

Як і варто було очікувати, серед постраждалих від повені та чиновни­ків знайшлися охочі підза­робити на великому горі, що спіткало Івано–Франківщину наприкінці липня. Як повідомив «УМ» начальник Центру громадських зв’язків прикарпатської міліції Василь Гультайчук, тільки в місті Тисмениця співробітники Державної служби боротьби з економічною злочинністю виявили безпідставно виплачених компенсацій на суму 720 тисяч гривень. Найчастіше зловживання траплялися при обстеженні працівниками виконкому міськради та внесенні у списки потерпілих осіб, будинки яких насправді не були підтоплені, але їх власники отримали з резервного фонду Держбюджету фінансову допомогу за «повною програмою».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Схаменіться, вас знімають!

Схаменіться, вас знімають!

Поки що до переліку тих, які найближчим часом оснастять спецзасобами відеонагляду, потрапили дванадцять місцевих навчальних закладів. На це планують витратити близько 800 тисяч гривень у рамках програми боротьби зі злочинністю в місті, на яку виділено 2,4 мільйона гривень. Школа будь–якого «спального» району, ніде правди діти, апріорі перетворюється на криміногенну зону. Ті, що вчилися тут ще минулого року або навіть кількома годинами раніше, залюбки використовують її територію як шинок чи «чорний ринок».

Дитині «баю–бай», а жертвам — «Гроші віддавай!»

Дитині «баю–бай», а жертвам — «Гроші віддавай!»

У Київському районі Донецька співробітники карного розшуку затримали тутешніх Бонні та Клайда. Як повідомили «УМ» у прес–службі Донецького міськвідділу міліції, вдень 49–річний донеччанин та його 33–річна співмешканка няньчилися з дитиною, а в темну пору доби виходили на «велику дорогу», де грабували поодиноких перехожих.

Рок птахам не заважатиме

Рок птахам не заважатиме

6 та 7 вересня на Трухановому острові в Києві пройде другий україномовний фестиваль «Рок–Січ». Перший з ініціативи «вевешника» Олега Скрипки відбувся у 2006 році. Відтоді на підтримку української творчої молоді годі було знайти спонсорів, щоб фестиваль став щорічним. Музикантів запрошували виступати переважно на політичні заходи або дні міста, від чого, вважає Скрипка, відбувається «знецінення артиста» і спрацьовує «комуністичний» принцип безкоштовного долучення людей до мистецтва.

Погорілі «регіонали»

Погорілі «регіонали»

Як повідомили в прес–службі Київської міськорганізації ПР, сталося займання офісу за адресою проспект Науки, 42/1, корпус № 10. За словами керівника Голосіївської організації ПР Віктора Цуцкирідзе, близько 3.30 ранку невідомі, розбивши вікно, закинули в приміщення кілька пляшок із запальною сумішшю, унаслідок чого почалася пожежа. Ніхто не постраждав, та вогонь устиг знищити частину документації і оргтехніку партії.

Всі статті рубрики