Балога і ВолинЄЦ

Балога і ВолинЄЦ

Політолог Володимир Фесенко довго сміється, почувши про анонс, представлений на офіційному сайті партії «Єдиний центр», — на сьогоднішньому з’їзді, мовляв, буде «знято головну інтригу» — хто саме очолить цю структуру. Хто насправді керує «ЄЦ», народ знає і так, а штучними пошуками «почесного» лідера ця партія відчутно вдарила по власному ще ненародженому авторитету, коментує Фесенко, згадуючи, як до участі в цьо­му проекті намагались залучити, зокрема, Віталія Кличка. Нинішній лідер «ЄЦ» депутат Кріль в інтерв’ю журналістам заявив, що на чолі партії стане голова секретаріату Президента Віктор Балога.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Привіт від Юлі

Привіт від Юлі

Верховна Рада все–таки вирішила не продовжувати сесію ще на тиждень. Зате останній пленарний день виявився дуже багатим на події. Учора депутати нарешті працювали — розглядали резолюцію недовіри урядові і зміни до бюджету. Юлія Тимошенко, після тривалих позиційних боїв і низки поразок, нарешті здобула перемогу.

Михайло Волинець: «Регіони» самі не хотіли відставки

Михайло Волинець: «Регіони» самі не хотіли відставки

— Пане Михайле, як ви оцінюєте провал голосування за резолюцію недовіри уряду?

— Ми від початку розуміли, що ця резолюція має мало перспектив. Мені здається, що те саме усвідомлювала й Партія регіонів і не дуже цього прагнула. Бо потім опозиція не змогла би сформувати коаліцію та уряд. Вони діяли, швидше, за інерцією. «Регіонали» не мали гарантій, що після оголошення недовіри Тимошенко буде сформовано «широку» коаліцію. Хоча, за нашою інформацією, такі переговори велися. ПР хотіла бачити новим Прем’єр–міністром Віктора Януковича, але інша сторона не могла на це погодитися і пропонувала Єханурова або Балогу.

Хліб–сіль «Морському бризу»

Хліб–сіль «Морському бризу»

Співдиректор багатонаціональних маневрів перший заступник командуючого ВМС України Віктор Максимов зазначив, що у п’ятницю до Одеси прибула перша оперативна група, яка готує навчання. Власне «Морський бриз» триватиме з 12 до 28 липня. За словами заступника голови облдержадміністрації Петра Хлицова, «участь Військово–Морських сил України в міжнародних навчаннях дає змогу на практиці поліпшити взаємодію підрозділів вітчизняних ВМС та країн–членів Північноатлантичного альянсу, підвищити вишкіл команд кораблів, що сприяє набуттю практичному досвіду дій у складі багатонаціональних з’єднань».

Після Маккартні Пінчук привіз Блера

Після Маккартні Пінчук привіз Блера

Учора в Ялті розпочався міжнародний саміт організації симпатиків вступу України до Європейського Союзу — Ялтинської економічної стратегії (YES), ініціатором якої є Віктор Пінчук. У ньому беруть участь Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк, секретар РНБО Раїса Богатирьова, віце–прем’єр із питань європейської та міжнародної інтеграції Григорій Немиря, а також президент Грузії Михаїл Саакашвілі, віце–президент Європарламенту Марек Сівєц, директор–розпорядник Міжнародного валютного фонду Домінік Стросс–Кан, президент Польщі в 1995—2005 роках Александр Кваснєвський, лідер Європейської народної партії Маріо Давід, посол Росії Віктор Черномирдін, ключові стратеги провідних політичних партій США — республіканець Карл Роув і демократ Боб Шрам. Спеціальний гість саміту — британський політик і колишній прем’єр Великої Британії Тоні Блер, який виступить сьогодні на пленарній сесії «Бачення Європи та України».

Всі статті рубрики