Кубок Девіса

Кубок Девіса

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

До Києва Генсек Ради Європи прибув на запрошення українського Президента — як було попередньо заявлено, для ознайомлення з позицією керівництва нашої держави щодо основних політичних процесів після позачергових виборів до Верховної Ради. Цим визначався і список українських посадовців, аудієнція яких була в програмі візиту гостя зі Страсбурга: Президент, Прем’єр–міністр, Голова Верховної Ради, Конституційного Суду, міністри закордонних справ та юстиції. Планувалася також лекція Террі Девіса студентам Київського національного університету імені Т. Шевченка.

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Юрій Луценко: Мрію про окремий «міліцейський день» у парламенті

Юрій Луценко: Мрію про окремий «міліцейський день» у парламенті

Ексклюзивне інтерв’ю «Україні молодій» Юрій Луценко дав у повітрі — коли літак Ан–26 уже взяв курс на Київ після робочої поїздки міністра до Криму, натомість у найближчих планах був політ до нестабільного Косова. Погляд міністра на події у столиці, Криму та на Балканах «УМ» висвітлила в попередньому номері. Сьогодні ж пропонуємо увазі читачів інший спектр проблем міліції — чистота власних лав, потреба в новому законодавстві для ефективнішої боротьби з криміналітетом та незавершеність справи Гонгадзе.

Початок «доторканності»

Початок «доторканності»

Обіцянка скасувати депутатську недоторканність, якою півроку тому під час виборчої кампанії заохочували виборців нинішні учасники парламентської коаліції, зробила перший крок до перетворення з «цяцянки» на реальну перспективу. Учора Верховна Рада звернулася до Конституційного Суду по висновок щодо відповідності законопроекту про зняття недоторканності з народних депутатів вимогам статей 157 і 158 Конституції. Принагідно коаліція довела свою дієздатність, адже, окрім 226 представників фракцій «НУНС» та БЮТ, за це рішення не віддав свого голосу жоден інший парламентарій.

За «липу» — 12 тисяч. І сім років тюрми?

За «липу» — 12 тисяч. І сім років тюрми?

Рішення Верховної Ради про дострокові вибори київської влади для коаліції демократичних сил стало тільки першим кроком до реальної зміни влади у столиці. Позавчора постанову завізував спікер Арсеній Яценюк. Тепер найбільше залежить від того, чи зможуть коаліційні сили домовитися про висунення єдиного кандидата на посаду мера. Блок Тимошенко наполягає на тому, що як сила з найвищим у столиці рейтингом висуватиме свого претендента. Неабиякі підстави претендувати на крісло міського голови має Віталій Кличко — із тих імовірних кандидатів, чиї імена лунають у пресі, він наразі користується найбільшою довірою киян.

Всі статті рубрики