Ви депутати чи аморальні?

Ви депутати чи аморальні?

Відпочили трохи — і досить, час братися до роботи. Щоправда, народних депутатів це не стосується: хоч за розкладом вони цього тижня й «працюють у комітетах та фракціях», але, як з’ясувала «УМ», насправді чимало законодавців перебувають не лише за стінами парламентських приміщень, а й узагалі не в Україні — відпочивають за кордоном. А вже з 18 січня у них розпочнуться офіційні канікули. І це після того, як законодавчий орган і так півроку не працював!

Дали три роки — вийшов з–за ґрат

Дали три роки — вийшов з–за ґрат

Володимир Омельченко, який провів тривалий час під вартою у СІЗО, найближчим часом не потрапить за грати. Адже Сумський районний суд засудив колишнього мера Сум Володимира Омельченка до трьох років позбавлення волі з випробувальним терміном — один рік. Відтак панові Омельченку, як поплічнику колишнього одіозного «губернатора» Сумщини, відносно пощастило — на відміну від іншого члена «імперії Щербаня», пані Ольги Крутушкіної (їй довелося таки скуштувати тюремної баланди — ще півтора роки тому її засудили до п’яти років позбавлення волі).

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Як прийдуть до тебе на празники гості…

Як прийдуть до тебе на празники гості…

На Святвечір перед Різдвом Президент Віктор Ющенко та його дружина Катерина зібрали гостей у комплексі «Лісова пісня» неподалік резиденції «Гута». За столом із пісними стравами сиділи, зокрема, Прем’єр Юлія Тимошенко, секретар ради нацбезпеки Раїса Богатирьова, голова президентського секретаріату Віктор Балога, голова Конституційного Суду Андрій Стрижак, лідер парламентської фракції «Наша Україна — Народна самооборона» В’ячеслав Кириленко, глава Київської обласної держадміністрації Віра Ульянченко, керівник Державного управління справами Ігор Тарасюк.

Всі статті рубрики