Тріо для Європи

Тріо для Європи

Позавчора на розгляд Ради Європи були направлені результати національного конкурсу з добору кандидатів для обрання суддею Європейського суду з прав людини від України. Згідно з вимогами, Україна мала обрати трійку найдостойніших кандидатів. З них на найближчому пленарному засіданні Ради Європи буде обрано лише одного. Шанси стати суддею Європейського суду мають заступник міністра внутрішніх справ Василь Мармазов, професор кафедри публічного права юридичного факультету Міжнародного Соломонового університету (Київ) Станіслав Шевчук та юрист Європейського суду з прав людини Анна Юдківська.

Податкові «маяки»

Податкові «маяки»

«Податківець завжди має ставитись до платника податків з повагою і водночас на законних підставах захищати інтереси держави. Але не дарма платники не поважають податкову службу, правилом якої стало — «показники за будь–яку ціну». У тому числі й через порушення податкового законодавства. Які можуть бути «маяки» щодо надходження коштів до бюджету, коли в законах чітко вказані строки сплати податків? Хаос відбувається і щодо відшкодування ПДВ. Працівників інспекції змушують безпідставно повертати реєстри з відшкодування ПДВ, непокірним оголошують догани. Акти документальних перевірок змушують погоджувати в обласній ДПА!».

Підполковник уважно слухає

Підполковник уважно слухає

У серпні цього року в Чернігові значний резонанс мало затримання співробітниками облуправління СБУ осіб, що прослуховували «на замовлення» місцевих чиновників та їхні високі кабінети. Тоді кримінальну справу за «прослушку» в місті порушили вперше. До складу нелегальної фірми входили колишні співробітники міліції, які не соромилися слухати навіть колег з обласного УМВС. Нині резонансна справа отримала логічне продовження: якщо тоді її порушили щодо виконавця, затриманого на місці скоєння злочину, то тепер – ще й стосовно організатора незаконної «прослушки». Як вдалося дізнатися «УМ», підозрюваним є колишній начальник міськвідділу міліції, а нині депутат міськради від Партії регіонів Дмитро Шевчук.

Дві сестри й одні заручини

Дві сестри й одні заручини

Унікальна ситуація: Періс Хілтон заздрить своїй молодшій на два роки сестрі. І це при тому, що саме Періс у їхній сім’ї — суперзірка, а скромніша й тихіша Нікі переважно залишалася в тіні Періс. А тепер саме непомітна молодша виходить заміж, тоді як яскрава старша марно намагається знайти собі чоловіка.

Спірз вагітна

Спірз вагітна

У сімействі Спірз черговий скандал. Цього разу відзначилася не Брітні, яка потроху позбавляється алкогольної залежності, а її молодша сестра Джеймі Лінн. 19 грудня вийшов черговий номер журналу «ОК!», в інтерв’ю якому 16–річна Джеймі зізналася, що перебуває на четвертому місяці вагітності. Батько майбутньої дитини — 18–річний Кейсі Олріджем. Із ним виконавиця головної ролі в популярному молодіжному серіалі «Зоуї 101» познайомилася кілька років тому. Власне, молоді люди навчалися в одній школі.

Всі статті рубрики