У київському «Замку на горі» презентують вже третю виставу для 10-місячних дітей

01.03.2019
У київському «Замку на горі» презентують вже третю виставу для 10-місячних дітей

«Каляки-Маляки» та «Крап-Ля» — вистави з такими назвами для дітей від 10 місяців до трьох з половиною років уже мали змогу подивитися разом із батьками найменші відвідувачі Київського академічного театру ляльок, який  за зовнішнім виглядом і розташуванням називають не інакше як «Замок на горі».
 
 
А 2 та 3 березня відбудеться прем’єра постановки «У бабусі Дусі» — третьої для глядачів, які, у прямому розумінні, під стіл пішки ходять. 
 
 
Незмінними творцями театрального дива для найменших дітей та їхніх батьків є режисер Марина Богомаз та художник Ольга Філончук.
 
 
За рік мисткині створили на сцені театру попередні вистави «Каляки-Маляки» та «Крап-Ля».
 
Нова історія «У бабусі Дусі» познайомить найменших глядачів зі світом свійських тварин. Як і завжди у виставах бебі-театру, відбуватиметься вона в ігровій формі, за допомогою виразних театральних засобів і через зрозумілий малятам сюжет.
 
Вистава допоможе малючкам запам’ятати назви тварин, навчить розрізняти їх голоси та стане додатковою можливістю для цікавого і веселого спілкування дітлахів та їхніх батьків. 
 
Вистави бебі-театру — це альтернативний спосіб виховання дитини засобами виразності мистецтва. «Ми запрошуємо дітей до першого в їхньому житті театру, — каже режисерка вистави Марина Богомаз.
 
— Це саме театр, а не ігрова кімната чи дитячий майданчик. Наші інтерактивні вистави розраховані як для малюків, так і для їхніх батьків, тому будемо вдячні дорослим за активну участь і допомогу. Станьте провідником для своєї дитини у цікавий світ театру».