День білої тростини

День білої тростини

Віднедавна слово «інвалід» у нас визнано нетолерантним, майже лайливим. Натомість пропонується говорити «люди з особливими потребами». За логікою речей, якщо держава проголошує такі зміни, вона готова ці особливі потреби задовольнити.

Пальцем у небо?

Пальцем у небо?

Не так давно тихий провінційний Ніжин сколихнула новина: співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою та поліцією в одному з гаражів приватного сектору викрили підпільну майстерню з виготовлення вогнепальної зброї.

Снігова королева

Снігова королева

Анастасія Дойнікова з Миргорода весь час доводить, що запас сил людського організму невичерпний і що навіть у літньому віці можна жити повнокровно й цікаво.

Злочинний ОПОРтунізм

Злочинний ОПОРтунізм

Унаслідок крадіжки деталей упала електроопора, яка належить державному підприємству НЕК «Укренерго» Рівненської атомної електростанції. Це сталося поблизу села Літовище Бродівського району.

Наказує говорити

Наказує говорити

Співробітникам Міносвіти заборонили спілкуватися російською, про це заявив заступник міністра Роман Греба, виклавши у соціальну мережу відповідний наказ відомства.

Втекти від альма-мачухи

Втекти від альма-мачухи

Вищий навчальний заклад — мрія одинадцятикласників, надії батьків та майбутнє суспільства. А от для першокурсників виші стають ледь не справжнім пеклом. Амбітні вчорашні абітурієнти розчаровуються у виборі, буває, вже в перші тижні. Хтось — пізніше.

Кошеня з зеленими очами

Кошеня з зеленими очами

Із маленьких добрих справ починається милосердя. Таку добру справу зробила нещодавно Анна Серватінська, котра підібрала на вулиці в черкаському місті Сміла бездомне кошеня, якому від народження місяців зо два.

Всі статті рубрики