Надія студентів та пенсіонерів

Надія студентів та пенсіонерів

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) повністю обробив реєстр вкладників банку «Хрещатик» (Київ), однак термін початку виплат із 12 травня переніс на кілька днів — не пізніше 18 травня — у зв’язку з пошуком можливості виведення банку з ринку за допомогою інвестора, повідомляється на веб-сайті фонду. Офіційно запевняють: «Необхідні кошти зарезервовані для виплат, фонд готовий перерахувати їх у певні банки-агенти».

За рівність у справі миття підлоги

За рівність у справі миття підлоги

Багато хто помилково вважає другу неділю травня, коли святкується День матері, також і Днем сім’ї. Насправді, ще в далекому 1993 році резолюцією Генеральної Асамблеї ООН для поглиблення розуміння питань сім’ї та підвищення інституціональних можливостей країн вирішувати серйозні проблеми, пов’язані iз сім’єю, було запроваджено Міжнародний день сім’ї, котрий відзначається 15 травня.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дуте свято

Дуте свято

У кращих радянських традиціях в окупованому Донецьку 11 травня, який зробили вихідним, нові «господарі» організували святкування другої річниці проведення псевдореферендуму сепаратистів. «Демонстранти» з червоними прапорами та стягами із символікою «ДНР» і РФ пройшла від проспекту Миру до площі Леніна центральною вулицею Артема. Потім провели мітинг.

Крим — проти РФ

Крим — проти РФ

У суботу, 14 травня, Україна вболіватиме за свою представницю на пісенному конкурсі «Євробачення» — Джамалу. Пісню співачки кримськотатарського походження під назвою «1944», про трагедію депортації кримськотатарського народу, британські ЗМІ встигли охрестити як «сумну розповідь про страшну сторінку історії, в якій не можна не вгледіти паралелі з анексією Криму Росією».

Із Берліна — без консенсусу

Із Берліна — без консенсусу

Глави МЗС «нормандської четвірки» (Україна, Франція, Німеччина, Росія) позавчора до пізнього вечора намагалися досягнути прогресу щодо реалізації Мінських домовленостей, але міністрам так і не вдалося домовитися про умови проведення виборів на Донбасі. Головна причина: впертість Росії, яка наполягає на повній амністії бойовиків, i непоступливість у питаннях суверенітету України.

Кепка Леніна на згадку

Кепка Леніна на згадку

За тиждень в Україні спливає останній термін демонтажу радянських пам’ятників та перейменування вулиць і населених пунктів. Поки громадські активісти та міські чиновники обмірковують, де зберігати (і чи зберігати взагалі) усунені з громадського простору пам’ятки, мер Новгород-Сіверського виставив монумент Леніна на продаж.

Всі статті рубрики