НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Ліричний» приклад —заразний

«Ліричний» приклад —заразний

Інцидент, нагадаю, трапився вночі 30 березня. Одначе на цей раз суховантаж Sormovskiy-48, що йшов під прапором федерації Сент-Кітс і Невіс (острівної держави в Карибському морі. — Авт.), як-то кажуть, пронесло. За даними керченських лоцманів, суховантаж повернув бiля не тих буїв і пройшов прямо між опорами мосту, ледь не зачепивши їх.

Справа на мільйон

Справа на мільйон

Після того як у середу співробітники СБУ в Черкаській області взяли на свіженькому хабарі завідувача сектором Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля, коли той на свою вимогу за здачу сесії отримував від курсанта 25 тис. гривень i одну тисячу доларів, учора в тенета правоохоронців потрапили й інші нечисті на руку викладачі.

Не в колонію, тільки в Україну

Не в колонію, тільки в Україну

Минуло більше тижня з моменту оголошення Росією вироку українській льотчиці Надії Савченко. Поки навколо її звільнення точаться лише одні розмови, українка написала з в’язниці листа. Вона вкотре назвала суд фарсом, вирок — блефом і зазначила, що політикам потрібно не торгуватися, а домовлятися. «Торгуватись будуть.

Закид Вашингтону

Закид Вашингтону

Учора у Вашингтоні розпочався саміт з ядерної безпеки. Головне питання форуму — як не допустити потрапляння розщеплюваних матеріалів до рук екстремістів. Саміт розпочався в Білому домі за участю глав делегацій 52 країн світу. Головні виступи та дискусії форуму відбудуться у п’ятницю.

З усіх калібрів

З усіх калібрів

Росія не виконує угоду про припинення вогню в Україні і ситуація на Донбасі останнім часом погіршилася, заявляє глава МЗС Великої Британії Філіп Хеммонд. На його думку, «ми зробили крок назад за останні кілька місяців, фіксується все більше і більше порушень режиму припинення вогню».

Війна за «Смітник»

Війна за «Смітник»

«Бурштинова лихоманка», яка охопила Полісся, час від часу переростає у відкриті конфлікти між старателями та правоохоронцями. Днями на Сарненщині розгорілися справжні баталії між бурштинокопачами та поліцією, яка намагалася завадити незаконному видобутку каменю.

Всі статті рубрики