Номер не пройде

Номер не пройде

Два останні роки «федеративний» Крим живе хронічними чергами — до міграційних служб, комунальних служб, кадастрових центрів, на прийом до лікарів. Але всіх їх у буквальному сенсі в стократ перевершила наразі автомобільна.

Колодязь-безодня

Колодязь-безодня

Жахлива трагедія через службову халатність сталася на території лікарні в райцентрі Шумськ Тернопільської області. До цього закладу місцеве подружжя привело свою трирічну доньку на медогляд, бо потрібні були відповідні довідки для оформлення в дитсадок.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Знялося вогнем

Знялося вогнем

У Києві, поблизу Караваєвих дач, у ніч на 30 березня сталася пожежа на радіоринку. Вогонь помітили близько півночі та викликали рятувальників. «На місце події одразу прибули пожежники з найближчих пожежно-рятувальних частин. О 2.42 пожежу площею 20 кв. м було локалізовано, а о 3.22 — ліквідовано.

Горить терикон

Горить терикон

Уже кілька тижнів мешканці міста Соснівка, що на Червоноградщині Львівської області, змушені дихати ядучим димом. Першим про це на сесії обласної ради розповів депутат Ігор Грабінський: «Ніхто нічого не робить. Терикон горить повним ходом.

Совіньйон за півмільйона

Совіньйон за півмільйона

Детективами Національного антикорупційного бюро України спільно з працівниками Національної поліції у вівторок було викрито одного з суддів Малинiвського районного суду Одеси на отриманні неправомірної вигоди (хабара) у сумі... 500 тисяч гривень.

Сокира Гуцульщини

Сокира Гуцульщини

Мешканці Прикарпаття у столиці під Міністерством екології та природних ресурсів протестували проти незаконного вирубування заповідних лісів. Горяни переконані, що до знищення лісу в національному парку «Гуцульщина» причетні його працівники під керівництвом колишнього директора Василя Пророчука.

Ворог посилює свій «передок»

Ворог посилює свій «передок»

Очевидних ознак підготовки окупантами широкомасштабного наступу в зоні АТО немає, але на окремих напрямках бойовики готуються до активних бойових дій, вважають у Головному управлінні розвідки Міноборони.

Всі статті рубрики