Кулачні бої без правил

Кулачні бої без правил

На Черкащині сесія Смілянської міської ради ознаменувалася бійкою. Беручи приклад із Верховної Ради, де нерідко питання вирішуються з допомогою лайки та кулаків, сміляни теж лупцювали одне одного. А спричинила таку бурхливу реакцію болюча тема — бажання більшості депутатів відправити у відставку міського голову Олексія Цибка.

«Путін, дай світло!»

«Путін, дай світло!»

Мешканці анексованого Севастополя змушені добиратися на роботу в переповнених «маршрутках» або пішки через те, що був перевищений ліміт споживання електроенергії. Надзвичайна ситуація в Севастополі склалася у зв’язку з проведенням ремонтних робіт у мережах «Крименерго».

Золота земля базару

Золота земля базару

У Тернополі назріває черговий конфлікт навколо продуктового ринку, розташованого на вулиці Шептицького. Черговий — бо різні конфлікти та скандальчики супроводжували нову торговицю впродовж усього її недовгого строку функціонування.

«Справжній» полковник

«Справжній» полковник

Держобвинувач під час дебатів сторін у справі української льотчиці Надії Савченко у російському Донецькому міському суді зазначив, що дані свідків і докази слідства повністю довели провину підсудної. За словами прокурора, слідство нібито встановило, що Савченко, перебуваючи у відпустці, прибула у батальйон «Айдар» і «вступила до його лав».

Не «підмазала»

Не «підмазала»

Ректорка одного бердянського університету намагалася дати хабар заступнику міністра освіти та науки Андрію Гевку. Інцидент трапився у стінах Міністерства освіти. Причиною спроби підсунути «грошову винагороду» стали порушення в університеті.

Окупант лютує

Окупант лютує

Позавчора під вечір бойовики різко збільшили кількість обстрілів позицій та опорних пунктів ЗСУ на Донецькому, Маріупольському і Луганському напрямках. У штабі АТО пов’язуть таку активність терористів із черговим раундом мирних переговорів у Мінську, який відбувся учора, та із запланованою на сьогодні в Парижі зустріччю в «нормандському форматі» глав МЗС України, РФ, ФРН і Франції.

Крутий вояж

Крутий вояж

Голова Національного банку України Валерія Гонтарева посилила свою охорону. У Гонтаревої з’явився новий позашляховик, на якому тепер їздить її охорона, повідомляє «Страна.ua». Журналісти зустріли оновлений кортеж Гонтаревої на околиці міста Ірпінь, де живе голова НБУ. Видання деталізує: «Гонтарева виїжджала з лісу на трасу на своєму бронеджипі Mercedes вартістю 10,5 млн. грн.

Всі статті рубрики